Solbriller

Solbriller med speilglass

Verspiegelte Sonnenbrillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
809 Resultater

Solbriller med speilglass: make a statement!

Uansett hvor du går - i byen, på catwalken eller på Instagram - er solbriller med speilglass en enormt populær trend og en kjærkommen endring fra de standard grå, brune eller grønne tonede solbrilleglassene. speilbelegget er tilgjengelig i mange farger , inkludert sølv, gull og mer. Legg til en populær farge vær kul, skap en selvsikker stemning med reflekterende farger. Les videre for å lære mer om solbriller med speilglass og hvordan du finner det perfekte paret.

Hva er speil solbriller?

Dagens solbriller med speilglass har et ekstra reflekterende belegg på utsiden. En hyppig misforståelse er at fargen på det speilbelagte belegget er det du ser når du bruker solbrillen , men det gjør du ikke. Speileffekten skyldes et enveis belegg på utsiden, slik at brukeren vil se en av standardfargene (for eksempel grått, grønt eller brunt),gjennom glasset uavhengig fargen på utsiden av glasset.

Speilbelegg på rammer av høy kvalitet består av flere mikroskopisk tynne lag med metall og metalloksider, og gir økt holdbarhet . I tillegg gjør oppbyggingen av lagene det mulig å lage visse effekter, for eksempel graderte farger.

Hva er fordelene med solbriller med speilglass?

Speilglass solbriller lar deg opprettholde en mystisk stil siden øynene dine forblir fullstendig skjult bak glassene. I tillegg til det særegne, trendy utseendet du får med speilglass, er det også en funksjonell fordel. Selv under veldig lyse forhold eller når det er mye blending, vil solstrålene reflekteres tilbake. Derfor er solbriller med speilglass et populært valg for sportsbriller med merker som Oakley eller UVEX. Selvfølgelig gir solbriller med speilglass også utmerket beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler.

Hvilke farger passer best for min personlighet og stil?

Fra gull til sølv, fra rosa til blått, er speil solbriller er tilgjengelig i nesten hvilken som helst farge du kan forestille deg . Det finnes til og med regnbuefargede glass! Det kan være lurt å ha sesongens hotteste farger i bakhodet hvis du leter etter mote solbriller fremover. Men vær også oppmerksom på faktorer som din hudfarge, hårfarge og din personlige stil mens du surfer i Mister Spex sitt rikholdig utvalg.

Har du mørkt hår? Du er heldig, da nesten enhver farge vil passe deg, inkludert både varme og kule toner. Hvis du har lyst hår og lys hud, er reflekterende solbriller i kule toner som blå eller grønn ideelle for deg. Rosa glass er også ofte smigrende. Vær imidlertid forsiktig med varmere toner, for eksempel gull eller brun, da de kan få deg til å se for blek ut.

Når du har innsnevret utvalget til dem som passer ditt utseende best, kommer spørsmålet om styling. Hvis du vil lage et «monochromatic» utseende , er sølvspeil glassfargen et lurt valg. Har du en favorittfarge du ofte velger til klærne eller tilbehøret? Gjenta den fargen i speilet på solbrillene. Du kan også lage en interessant kontrast, for eksempel regn-bue fargede speilglass sammen med en svart skinnjakke. Og hva med rosa speilglass til antrekk i myke blå toner? Bruk fantasien og utforsk de utallige måtene å style reflekterende farge på til alle årstider.

Solbriller med speilglass fra Mister Spex - fordelene med å bestille paret ditt på nettet

Fra klassiske Ray-Ban Aviators eller Wayfarers til trendy stiler fra merker som Armani, tilbyr Mister Spex et enormt utvalg av speilglass solbriller på nettet . Hos Mister Spex kan du finne alt fra rimelige alternativer til eksklusive designerrammer for menn og kvinner. Ta deg god tid og bla gjennom vårt store utvalg av stiler og farger til du finner ditt ideelle par. Med vårt online prøveverktøy kan du være sikker på at dine speil solbriller farger ser fantastiske ut på deg. Fant du de perfekte speil solbrillene på siden vår? Bestill fra Mister Spex og nyt ytterligere fordeler, inkludert:

  • Gratis P&P ved kjøp over kr 700.-

  • Ingen tvil 30-dagers pengene-tilbake-garanti

  • Vennlig kundeservice som gir sakkyndige svar på alle spørsmålene dine

  • Styrkeglass med flere glassalternativer.

Polariserte solbriller

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo