Kom mai, du skjønne milde – 20% på din vårlook¹ – Kode: HAPPYMAY
Solbriller for rundt ansikt

Solbriller for rundt ansikt

Har du rund ansiktsform, vil vinklede innfatninger gi ansiktet ditt mer fasong og det vil virke smalere.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller for rundt ansikt

(3.143)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 3.143

Attraktive solbriller av høy kvalitet for runde ansikter hos Mister Spex

Solbriller kan gå fra og være vanlige til ekstraordinære på et øyeblikk. For å virkelig oppnå wow-effekten , er nøkkelen å finne det rette paret til ansiktet ditt. De riktige solbrillene vil fremheve dine ansiktstrekk og minimere andre slik at resultatet blir best mulig. Hvis ansiktet ditt er rundt, har Mister Spex en omfattende kolleksjon solbriller som passer til deg og gjør det enkelt og stressfritt å finne det beste paret.

Hvordan finner jeg ut om ansiktet mitt er rundt?

Det første spørsmålet er: har jeg et rundt ansikt? Lengden og bredden på runde flater er omtrent like. Vanligvis har personer med runde ansikter en relativt bred panne, fulle kinn og få markerte trekk rundt omkring haken.

Tips om hvordan du velger solbriller for runde ansikter

Når du velger solbriller for runde ansikter, er målet å balansere ansikts sirkulære, krumme form med briller som får ansiktet til å se tynnere og lengre ut. For å oppnå dette er rektangulære, kantete eller geometriske rammer best. De vil forlenge ansiktet ditt og legge til noen interessante linjer og vinkler. Noen fasonger du bør prøve er solbriller i aviator-stil eller cat-eye solbriller. Oversize solbriller fungerer vanligvis også bra på runde ansikter. Og hva bør du unngå? Solbriller med runde glass og innfatninger som er for små.

Bruk verktøy som Mister Spex’s virtuelle online prøverom

Hvert ansikt er forskjellig. Den enkleste og mest effektive måten å vite om en bestemt fasong solbrille vil smigre akkurat ditt ansikt er å bruke online prøverommet hos Mister Spex. På bare noen få klikk kan du prøve alle solbriller fra vårt enorme utvalg, slik at du kan være sikker på at du elsker dem før du bestiller dem. Hvis du ikke er fornøyd med valget du har gjort når solbrillene dine kommer, kan du returnere dem innen 30 dager for å få full refusjon. Med Mister Spex er det ingen risiko involvert i det hele tatt, bare rikelig med komfort når du søker etter ditt neste solbrillepar.

Bestill solbriller til runde ansikter hos Mister Spex

Oppdag samlingen av nesten 3000 solbriller for runde ansikter hos Mister Spex og finn de mest flatterende, attraktive solbrillene for deg. Du vil elske alle fordelene ved å kjøpe ditt neste par solbriller hos Mister Spex, inkludert:

  • Gratis levering på ordrer over 700.- kr
  • 30-dagers pengene-tilbake-garanti ved hvert kjøp
  • Det er enkelt å bruke vårt online prøverom
  • Stort utvalg av topp kvalitet solbriller online til konkurransedyktige priser
  • Omfattende kundeservice
  • Skreddersydde reseptbelagte solbrilleglass tilgjengelig for mange solbriller

Det er så mange fantastiske solbriller av høy kvalitet til runde ansikter tilgjengelig hos Mister Spex - finn det perfekte paret for deg i dag.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo