Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Puma

(46)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 46 av 46

Solbriller fra Puma

Vær der det skjer med solbriller fra Puma! Den berømte pumalogoen finner du på mange av solbrillene fra Puma. Den er et symbol på det legendariske varemerkets atletiske eleganse. Kolleksjonen fra Puma inneholder selvsagt en rekke sporty modeller, som er perfekte både når du trener og når du slapper av i solen etterpå. De fleste av Pumas solbriller har en moderne design, men du finner også klassiske og vintageinspirerte modeller i kolleksjonen. På Mister Spex finner du et bredt utvalg av solbriller fra Puma for menn og kvinner i en rekke farger og stiler. Så hva nøler du etter? Sommeren begynner nå!

Puma Freestyle PU 15090 WH er en spesiell modell som garantert vil imponere. Den buede monoglassmodellen gir optimal beskyttelse mot solen, og neseputer og endestykker i gummi garanterer komfort og god passform. Men disse solbrillene fra Puma handler ikke bare om å yte – med den elegante designen og de iøynefallende hvite stengene ser du bra ut også. Puma-logoen trer tydelig fram i svart. En av våre bestselgere er modellen Splash PU 15088. Denne sporty modellen med halv ramme kombinerer stil og funksjon i en kul, moderne look som også har siste nytt innen ergonomisk design. Disse solbrillene fra Puma fås i flere kule farger og er det perfekte tilbehøret for mennesker som vil være aktive med stil.

Velg din favorittmodell fra vår solbrillekolleksjon fra Puma. Du finner mer informasjon om solbrillene på de individuelle produktsidene, som har en rekke bilder samt 360-graders visning av brillene. Legg brillene i handlekurven og fullfør bestillingen. Vi sender deg dine nye solbriller så snart vi mottar bestillingen fra deg. Er du ikke fornøyd med dine nye Puma-solbriller? Det er ikke noe problem med vår 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Send solbrillene tilbake til oss innen returfristen og velg en ny modell fra nettbutikken vår. Det er bare én av grunnene til at Mister Spex er førstevalget for briller og solbriller på nett.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo