Ray-Ban Junior

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
2 Resultater

Ray-Ban Junior hos Mister Spex

Det er ikke bare voksne som trenger å bruke solbriller av høy kvalitet i løpet av sommermånedene, barn er spesielt utsatt for den skadelige effekten av solen. Barn bruker mye tid ute og bør være 1 prioritet når det kommer til beskyttelse. Du kan gi dem forbedret syn på lang sikt, ved å gi dem beskyttelsen de trenger og samtidig holde på stilen. Alt du trenger å gjøre er å investere i noen solbriller av god kvalitet.

Innenfor dette sortimentet av Ray-Ban junior solbriller, finner du den samme kvaliteten på produktet som du ser i samlinger for voksne. Det er noe her for din lille gutt eller jente, da det er både gutter, jenter og unisex-rammer tilgjengelig. Ray-Ban-logoen vises tydelig på den øverste delen av venstre glass i.

Hvis du vil se hvordan disse brillene vil se ut på sønnen eller datteren din, hvorfor ikke prøve den virtuelle 3D-monteringstjenesten online? Bare last opp et bilde av ditt dyrebare barn og prøv så mange par du vil. På grunn av vår raske og pålitelige leveringstjeneste vil de nye brillene dine være med deg på kort tid.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo