Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Prada

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Prada
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Prada Solbriller

(91)

Solbriller fra Prada

Det italienske luksusmerket Prada er kjendisenes favoritt. Og med god grunn: motehuset i Milano designer produkter med en unik eleganse og kvalitet. Den siste solbrillekolleksjonen fra Prada er ikke noe unntak. Solbrillene fra Prada kompletterer ethvert antrekk med en chic og luksuriøs stil. Den italienske sansen for glamour er tydelig i hver eneste solbrillemodell fra Prada – perfekt for en handlerunde på byen eller en dag på stranden. Fargene i kolleksjonen består av rødt, gull, hvitt, sølv, brunt og klassisk svart.

For fremadstormende trendsettere anbefaler vi PR 58IS fra Prada. Denne eksklusive damemodellen har brede stenger i acetat, fasjonable glass med metallinnfatning og den attraktive Prada Milano-logoen på stengene. Disse solbrillene fra Prada fås i smakfullt svart eller lekkert trebrunt og er simpelthen til å dø for! Ta den tiden du trenger og finn den rette Prada-modellen for akkurat deg. Bla gjennom vårt sortiment og få mer informasjon ved å klikke på hver enkelt modell. Bruk vår 360-graders visning for å se nærmere på modellene og prøv dem online! Med vårt virtuelle prøveverktøy kan du se om solbrillene passer til ansiktet ditt.

Når du har funnet dine drømmesolbriller fra Prada, fullfører du bare bestillingen, så sender Mister Spex varen hjem til deg. Vi tilbyr rask levering i hele Europa, og skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med dine nye solbriller, kan du benytte deg av vår 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Da returnerer du bare varen og velger en ny modell fra Mister Spex’ nettbutikk. Eller du kan få pengene tilbake – enklere blir det ikke!


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.