Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

NIKE - Mister Spex
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nike Solbriller

(41)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 41 av 41

Solbriller fra Nike online på Mister Spex

Sportsgiganten Nike har laget sportsutstyr med fokus på fottøy siden 1972. Nike er verdensledende innen sportsklær og har spesialisert seg på en rekke idrettsgrener. Den nå universalt kjente swoosh-logoen er et symbol på kvalitet og innovasjon innen sportsklær og -utstyr. Solbrillene fra Nike er spesielt utviklet for mennesker som har en dynamisk og sporty livsstil. Med Nikes moderne og trendy solbriller behøver du ikke være idrettsstjerne for å få en aktiv ny look. Solbrillene fra Nike er pålitelige, komfortable og stilige – og gir deg selvfølgelig perfekt syn uansett vær. Til sport og fritid er solbrillene fra Nike noe av det viktigste utstyret du kan ha.

Modellen Nike Debut EV 0573 223 har egenskapene til en klassiker. Ovale glass og hel ramme i havanabrunt. Disse solbrillene kan du bruke overalt – til shopping, til sykling eller på stranden. En typisk stilig modell fra den siste Nike-kolleksjonen. Solbrillene i Veer-serien er en fulltreffer. Den sporty innfatningen kombinert med små glass gir solbrillene en strømlinjeformet og trendy look. De små, ergonomiske stengene føyer seg inntil hodet og gir perfekt passform. Supert tilbehør til sommeren!

Velg din favorittmodell og få mer informasjon på den individuelle produktsiden. Vi har en rekke bilder og en 360-graders visning hvor du kan se dine nye Nike-solbriller på nært hold og fra alle vinkler! Og best av alt: med vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne de perfekte solbrillene til ansiktet ditt hjemme i din egen stue. Husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Nike-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.