Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Nike
  Nike
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nike

(36)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 36 av 36

Solbriller fra Nike hos Mister Spex

Sportsgiganten Nike har laget sportsutstyr med fokus på fottøy siden 1972. Nike er verdensledende innen sportsklær og har spesialisert seg på en rekke idrettsgrener. Den nå universalt kjente swoosh-logoen er et symbol på kvalitet og innovasjon innen sportsklær og -utstyr. Solbrillene fra Nike er spesielt utviklet for mennesker som har en dynamisk og sporty livsstil. Med Nikes moderne og trendy solbriller behøver du ikke være idrettsstjerne for å få en aktiv ny look. Solbrillene fra Nike er pålitelige, komfortable og stilige – og gir deg selvfølgelig perfekt syn uansett vær. Til sport og fritid er solbrillene fra Nike noe av det viktigste utstyret du kan ha. Disse solbrillene kan du bruke overalt – til shopping, til sykling eller på stranden.

Nike solbrillene er supre tilbehør til sommeren!

Velg din favorittmodell og få mer informasjon på den individuelle produktsiden. Vi har en rekke bilder og en 360-graders visning hvor du kan se dine nye Nike-solbriller på nært hold og fra alle vinkler! Og best av alt: med vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne de perfekte solbrillene til ansiktet ditt hjemme i din egen stue. Mister Spex leverer solbrillen raskt og effektivt rett hjem til din postkasse. Enklere kan det ikke bli! Skulle du mot formodning angre deg, kan du returnere brillene til oss. Les mer om dette på vår nettside.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo