Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Carrera

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Carrera
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Carrera Solbriller

(124)

Solbriller fra Carrera

Innovative og sporty: de nye solbrillene fra Carrera

Solbrillekolleksjonen fra Carrera er en av de mest trendy på brillemarkedet. Den er spekket med vintagestiler og trender fra 80-tallet, og du finner den selvsagt på Mister Spex.

Carrera har framfor alt etablert seg som et sportsbrillemerke, berømt for sin nyskapende og stilige design. Carrera er en del av det kjente Safilo-konsernet og representerer ytelse, lidenskap og suksess. Carrera ble grunnlagt i 1956 og har alltid fulgt sitt mål om å kombinere innovasjon med elegant design. Helt siden den legendariske Porsche-kolleksjonen på 80-tallet har Carreras solbriller kombinert estetisk sans med kompromissløs kvalitet!

Den nye solbrillekolleksjonen «Shine On» fra Carrera har allerede fått kultstatus. En av kjendisene som liker disse solbrillene, er Lady Gaga, som har på seg et par Champions i videoen til Bad Romance.

Stilen til denne solbrillekolleksjonen fra Carrera er inspirert av de tidløse pilotbrillene. Spennende fargekombinasjoner og unik design gjør kolleksjonen original og ekte. Tilhengerne av Carreras solbriller har sans for mote og en sporty stil. «Vær en leder, ikke et flokkdyr – hold deg i teten»; dette har vært Carreras motto helt siden starten.

Ta den tiden du trenger og finn den rette Carrera-modellen for akkurat deg. Bla gjennom vårt sortiment og få mer informasjon ved å klikke på hver enkelt modell. Bruk vår 360-graders visning for å se nærmere på modellene og prøv dem online! Med vårt virtuelle prøveverktøy kan du se om solbrillene passer til ansiktet ditt.

Når du har funnet dine drømmesolbriller fra Carrera, fullfører du bare bestillingen, så sender Mister Spex varen hjem til deg. Vi tilbyr rask levering over hele Europa, og skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med dine nye solbriller, kan du benytte deg av vår 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Da returnerer du bare varen og velger en ny modell fra Mister Spex’ nettbutikk. Eller du kan få pengene tilbake – enklere blir det ikke!


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.