Ditt høstkupp: Sikre deg opptil 20 %¹ rabatt nå¹
Nike
  Nike
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(121)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 121

Nike på Mister Spex

I mange år har Nike vært en ledende produsent av sportsutstyr og et av verdens mest kjente varemerker. Historien om Nike begynte på slutten av 60-tallet og begynnelsen av 70-tallet. Siden 1964 hadde Phil Knight, som foreleste i økonomi, og sportstrener Bill Bowermann med stort hell solgt treningssko under navnet «Blue Ribbon Sports». I 1971 ba Phil Knight Carolyn Davidson, som studerte grafisk design, om å utforme en logo som formidlet hurtighet og bevegelse. For 35 dollar designet Davidson den nå verdensberømte swoosh-logoen. Året etter ble Nike Inc. grunnlagt med den nye logoen, og overgangen fra detaljist til produsent var et faktum. Den første kolleksjonen ble lansert, og dermed var sportsmerkets eventyrlige vekst i gang. Davidson fikk i 1983 en mer passende belønning for logoen i form av en diamantbesatt swoosh-ring i gull og et ukjent antall Nike-aksjer som, takket være varemerkets suksess, vil sikre henne en trygg pensjonisttilværelse.

Varemerket Nike står for absolutt ytelse og optimal suksess. Nike begynte tidlig å samarbeide med kjente og framgangsrike idrettsutøvere. Nike fokuserte først på baneløpere, men det virkelige gjennombruddet kom på slutten av 80-tallet, etter at selskapet hadde besluttet å gi det unge basketballtalentet Michael Jordan kontrakt i 1984. På slutten av Air Jordan-perioden hadde dette lykketreffet gitt Nike ekstrainntekter på 2,6 milliarder dollar og befestet varemerkets posisjon som verdens ledende produsent av sportsutstyr, med et renommé som kun kan sammenlignes med giganter som Coca Cola og McDonalds. Og dermed fikk Nike kultstatus. Stjerner og kjendiser fra film- og musikkverdenen bruker stadig Nike privat og på scenen.

Nike har også utvidet produktsortimentet til å omfatte andre varer enn sportsutstyr, -sko og -drakter. I likhet med andre produsenter av sportsutstyr tilbyr Nike også en serie livsstilsprodukter som streetwear, klokker, solbriller og kosmetikk og har integrert andre kjente merker som Converse i Nike-konsernet. Nike har likevel alltid hatt et tydelig fokus på sport og fritid. Takket være samarbeidet med framgangsrike idrettsutøvere som Tiger Woods og Lance Armstrong og «Stand up, speak up!»-kampanjen, som kjemper mot rasisme i fotballen, har Nike fått mye positiv oppmerksomhet de siste årene.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo