Mister Spex' eget merke

Aspect by Mister Spex Sonnenbrillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
593 Resultater

Hos flere av Mister Spex' egne merker står bærekraft i fokus, og brillene forener høy komfort med førsteklasses design. Kvaliteten kommer alltid i første rekke, enten det er et eksklusivt designersamarbeid eller egen produksjon av alt fra klassiske til moderne innfatninger. Det vil si at du ikke bare får en Mister Spex-brille med flott og moderne design, du får også førsteklasses kvalitet til en uslåelig pris. Mister Spex’ bærekraftige kolleksjon CO CO, Contemporary Conscious, er perfekt for kule trendsettere. Kolleksjonen speiler aktuelle trender på en naturlig måte og overbeviser med et tydelig og minimalistisk formspråk og miljøvennlige materialer, som økologisk acetat. Solbrillene fra Mister Spex’ Aspect-kolleksjon uttrykker personligheten din med klassiske former, funksjonelle detaljer og utsøkt kvalitet. Svarte solbriller passer til nær sagt alle slags typer og stiler. Kombiner svarte innfatninger med fargeglade glass, og sommerbekledningen er i boks! Eller kle deg i en klassisk garderobe, kronet med en svart, minimalistisk solbrille. Fantasien kjenner ingen grenser. Svarte solbriller med ordentlig UV-beskyttelse setter deg i sentrum i motebildet og beskytter øynene dine. Ser du etter klassiske solbriller som du kan kombinere med alle slags antrekk? Du kan ikke gjøre noe galt når du velger svarte solbriller. Enten du går for plast eller metall, er den svarte fargen et ekte blikkfang! Ta på deg en modell med minimalistisk innfatning og rene linjer og gjør et sofistikert inntrykk. Overdimensjonerte solbriller for damer er ekstravagante og skikkelige statements i gull og rosa og mange andre spennende farger. For herrene er runde, firkantede eller solbriller uten ramme, med mørk og markert utforming på moten akkurat nå. Liker du en leken stil? Prøv svarte solbriller med fargede glass med speileffekt i hippiestil, eller topp antrekket ditt med en innfatning pyntet med smykkesteiner eller paljetter!

For å gjøre det lettere å søke etter nye solbriller anbefaler vi å bruke filterfunksjonen i navigasjonsmenyen til venstre, så du kan begrense utvalget av brillemodeller til dine ønsker. Tips: Mister Spex’ filterfunksjon hjelper deg til å finne de riktige solbrillene på noen få klikk. Ansiktsform: Her finner du innfatninger som passer til ansiktsformen din og fremhever dine beste trekk. Du kan begrense søket til runde, firkantede, hjerteformede eller ovale ansikter. Du finner mer informasjon om hvilke innfatninger som passer til deg i våre tips til valg av innfatning.

Hva slags typer solbriller finnes i utvalget?

Vi har solbriller for damer og herrer i flere ulike varianter. Forskjellen ligger i glassfargen og overflatebeleggene. Klassiske solbriller: Klassikerne blant solbrillene fås fra ulike merker og i ulike utforminger. 85 % av glassene har grønn, grå eller brun farge. Disse «enkle fargetonene» gir optimal beskyttelse når solen skinner. Mister Spex tilbyr også en rekke modeller med glassfarger som er «tro mot originalen». Glassfargen tilpasses med andre ord den originale glassfargen. Uansett hvilken farge du bestemmer deg for, er du godt beskyttet mot UV-strålingen. Polariserende solbriller: Når du kjører på våte veier, går på ski eller er på båttur, kan du oppleve blendende lysreflekser fra vannet og snøen. I motsetning til klassiske solbriller, er polaroidbriller i stand til å redusere det reflekterte lyset. Et polariodfilter absorberer lyset som reflekteres, slik at du får god sikt når sola står lavt på himmelen og når solstrålene reflekteres i snø og vann. Det er viktig at brillene sitter tett mot ansiktet. På den måten beskyttes øynene mot stråler som kommer inn fra siden. Fotokromatiske solbriller: Fotokromatiske solbriller skifter farge når de utsettes for UV-stråler og temperaturendringer. Innendørs er de transparente, og når sola skinner, er de mørke. Fordelen med slike solbriller er at du kan ha på deg solbrillen hele dagen og slippe å bytte mellom vanlige briller og solbriller. Hos Mister Spex har du muligheten til å bestille alle briller og solbriller med selvfargende glass. Solbriller med speileffekt: Disse solbrillene er helt ugjennomsiktige fra utsiden. På innsiden er det ikke noe speilbelegg, som ved vanlige solbriller. Slike briller ble tidligere brukt hovedsakelig til vintersport. Men med tiden har de blitt mer og mer populære i hverdagen på grunn av den unike og hemmelighetsfulle optikken og de strålende og fargesprakende beleggene. Briller med speileffekt gir et avslappet inntrykk, og er alltid moderne. Men speilbelegget er ikke bare moteriktig. Det beskytter også øynene mot lysreflekser og sørger for klar sikt. Solbriller med styrke: Bruker du briller med styrke, er det praktisk å ha en solbrille med styrke i tillegg. Vi har et bredt utvalg av ulike innfatninger fra merker som Ray Ban, Hilfiger, Oakley og Prada. Det er viktig at innfatningen ikke er for krum og at den består av et materiale som egner seg for å sette i glass med styrke, og at glassene er store nok til innfatningen. Mange innfatninger passer bare til brilleglass inntil en viss styrke. Hos Mister Spex kan du velge mellom tre ulike glasskvaliteter: standard, komfort og premium. Visste du at solbriller med styrke også er nyttig hvis du bruker kontaktlinser? Det er sunt for øynene å avlaste dem og forebygge irritasjoner ved å bruke briller iblant. Hvis du har en solbrille med styrke på lur, har du muligheten til å sløyfe kontaktlinsene på solrike dager og heller bruke solbrillen.

Solbriller som kler ansiktsformen din

Skal du kjøpe solbriller for første gang, eller vil du prøve noe nytt? Er du usikker på hva slags type innfatning som passer til deg? Når du skal se på briller, er det lurt å ta utgangspunkt i ansiktsformen din. Da har du et godt grunnlag for å finne ut hvilke briller som vil se bra ut på deg. Hjerteformet ansikt: Solbrilleinnfatninger som er rundet oppover og utover på siden passer bra til hjerteformede ansikter. Cateye- og sommerfuglbriller er gode eksempler. Du kler også runde og ovale solbriller, og du har fritt valg når det gjelder fargen. Men du bør holde deg unna solbriller med brede og markerte brillestenger. Rundt ansikt: Har du et rundt ansikt? Velg firkantede og diskré innfatninger. Da vil ansiktet ditt virke smalere. Firkantet ansikt: Det forholder seg motsatt med firkantede ansiktsformer. Hvis du har et firkantet ansikt, bør du velge runde eller ovale innfatninger for å myke opp ansiktstrekkene. Diskré farger er ekstra elegant til denne ansiktsformen. Ovalt ansikt: Har ansiktet ditt en oval form? I prinsippet kan du bruke alle slags innfatninger. Men pass på at brillene passer til deg og din personlighet. Men det er ikke alltid bare ansiktsformen som er utslagsgivende for hvilke solbriller som kler deg. For at du skal ha lyst til å bruke solbrillene lenge, må de passe til klesstilen og livsstilen din. Er du for eksempel en ekstrovert person som liker oppmerksomhet, vil du sannsynligvis trives med glass og innfatninger i sterke farger og lekne fasonger. Hvis du har en mer tilbaketrukket personlighet, er kanskje diskré solbriller mer i din stil. Du kan også bruke solbriller som et blikkfang og en spennende kontrast til den vanlige garderoben din. Solbrillene bør fremfor alt passe til personligheten din. Du skal føle deg vel i den nye brillen.

Mister Spex gjør det lettvint for deg å prøve brillene hjemme hos deg selv. Ved hjelp av vårt virtuelle prøverom kan du raskt se om brillene passer til deg. Du kan prøve alle brillene med et bilde av deg eller med webkameraet. Du kan bla gjennom det store utvalget i vår nettbutikk og finne din nye favorittbrille i ro og mak. Vi tilbyr dessuten fargetonede solbrilleglass for mange av modellene i Mister Spex' solbrillesortiment, med glass som har tilsvarende utseende som de opprinnelige solbrilleglassene. Du kan bestille opptil fire briller til gratis hjemlån. Vi sender brillene (uten styrke) kostnadsfritt til deg i løpet av 2–8 virkedager. Når du har mottatt brillene, har du ti dager til å prøve dem hjemme, helt uforpliktende. Det er fri frakt på returen av hjemlånet. Hvis du bestemmer deg for å beholde en av brillene, kan du angi synsverdiene dine online. Vi sender så en ny brille (med styrke) til deg i løpet av 6–15 virkedager. Det er fri frakt på kjøp over 700 kr. Du kan kjenne deg helt trygg når du bestiller hos Mister Spex. Vi tilbyr nemlig 30 dagers åpent kjøp, slik at du problemfritt kan returnere brillene, selv om det er satt i glass med styrke i dem. Du får igjen hele beløpet for kjøpet. Fraktkostnadene for retur av briller med styrke betales av kunden.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo