Solbriller

XXL Solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
2 153 Resultater

Overdimensjonerte solbriller hos Mister Spex

Når det gjelder solbriller er jo større egentlig bedre. Derfor er vi stolte av å kunne tilby et bredt spekter av store solbriller hos Mister Spex. De forlokkende modellene vi har å tilby er ekstremt fasjonable i sommer, med filmstjerners utseende som alltid fanger folks øye. Bla gjennom listen over store solbriller hos Mister Spex, eller velg et av de beste designermerkene vi har å tilby, selvfølgelig inkludert den stilige Ray-Ban, sporty Oakleys og glamorøse D&G, blant en rekke andre.

I tillegg til å være et meget etterspurt motetilbehør, tilbyr store solbriller også økt beskyttelse mot skadelig UV-lys med en langt større glassflate enn vanlige solbriller. Av samme grunn vil du ikke lenger bli plaget av vind eller støv da hele øye området er beskyttet av de store solbrillene. For å takle den økte størrelsen, er både innfatning og glass ofte mye kraftigere enn vanlige rammer, noe som betyr at de har økt levetid og slitestyrke.

Når man tar i betraktning alle disse poengene, er det ingen overraskelse at store solbriller er en slik hit hos kjendiser, og er favorittstilen til feks Jessica Simpson og Mary-Kate Olsen blant mange andre, store solbriller er så fasjonable denne sommeren. Dessuten passer store solbriller til enhver ansiktsstruktur, noe som betyr man ikke trenger å tenke så mye på om fasongen passer. Mister Spex tilbyr imidlertid også et online verktøy som betyr at du kan prøve på alle brillene våre hjemmefra ved å laste opp et bilde.

Hos Mister Spex er kundeservice vår topp prioritet, så hvis du har spørsmål angående store solbriller, vennligst gi beskjed til teamet vårt via e-post, telefon eller ved å sende oss en mail og vi hjelper deg gjerne.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo