Solbriller

Gradient solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
334 Resultater

Solbriller med graderte glass hos Mister Spex NO

Solbriller med graderte glass, ideelle for både innendørs og utendørs aktiviteter, har en mørk fargetone på toppen, som gradvis blir lysere mot bunnen. Den mørkeste toningen beskytter øynene dine mot solstrålene, mens den lysere delen av linsene gir tydelig synlighet for øynene dine. Så hvis du for eksempel kjører den øvre delen av disse solbrillene, vil du blokkere solens skinn mens den nedre delen sikrer optimal synlighet for deg å se instrumentpanelet. Denne unike toningen gjør graderte glass til et ypperlig valg for en rekke aktiviteter som bilkjøring, shopping, festing, fotturer og så videre.

En fin blanding av stil og funksjonalitet, solbriller med graderte glass er tilgjengelige i en rekke iøynefallende farger, former og størrelser for å passe til forskjellig smak og behov. Hos Mister Spex kan du se et fantastisk utvalg av solbriller med graderte glass fra toppmerker som Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry og Carrera, og så mange flere.

Med virtuelle prøveroms verktøy, gratis frakt over 700.- og rask og sporbar levering, er vi som Europas ledende optiske nettbutikk dedikert til å sørge for at online shopping for solbriller og briller alltid er en hyggelig opplevelse.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo