Summer Celebrations: 20 % på alle solbriller¹ - kode: SUN21
Kjøp nå
Gradient solbriller

Gradient solbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Gradient solbriller

(765)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 765

Solbriller med graderte glass hos Mister Spex NO

Solbriller med graderte glass, ideelle for både innendørs og utendørs aktiviteter, har en mørk fargetone på toppen, som gradvis blir lysere mot bunnen. Den mørkeste toningen beskytter øynene dine mot solstrålene, mens den lysere delen av linsene gir tydelig synlighet for øynene dine. Så hvis du for eksempel kjører den øvre delen av disse solbrillene, vil du blokkere solens skinn mens den nedre delen sikrer optimal synlighet for deg å se instrumentpanelet. Denne unike toningen gjør graderte glass til et ypperlig valg for en rekke aktiviteter som bilkjøring, shopping, festing, fotturer og så videre.

En fin blanding av stil og funksjonalitet, solbriller med graderte glass er tilgjengelige i en rekke iøynefallende farger, former og størrelser for å passe til forskjellig smak og behov. Hos Mister Spex kan du se et fantastisk utvalg av solbriller med graderte glass fra toppmerker som Ray Ban, Gucci, Prada, Burberry og Carrera, og så mange flere.

Med virtuelle prøveroms verktøy, gratis frakt over 700.- og rask og sporbar levering, er vi som Europas ledende optiske nettbutikk dedikert til å sørge for at online shopping for solbriller og briller alltid er en hyggelig opplevelse.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo