Ditt høstkupp: Sikre deg opptil 20 %¹ rabatt nå¹
Premiummarken

Designer Solbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Designer solbriller

(2.195)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 2.195

Designer solbriller for menn, kvinner og barn online hos Mister Spex

Designer solbriller er en fantastisk måte å vise en mote statement på. Finn et stort utvalg av de beste designermerkene hos Mister Spex. Handle etter merkenavn, stil, farge eller/og ansiktsform og bruk vår innovative 3D-testfunksjon for å finne et nytt par designerbriller som er funksjonelle, smigrende og fabelaktige. Fra Gucci til Oakley, Ray-Ban til Celine, vi har alt.

Handle vårt omfattende utvalg av solbriller fra toppdesignere

Med bokstavelig talt tusenvis av solbriller å velge mellom, er Mister Spex definitivt det rette stedet å finne det rette paret med solbriller som passer helt din unike stil . Vi har et stort utvalg av briller på nettet for ethvert ansikt, stil og budsjett. Uthev din unike stil og estetikk med solbriller fra designere med topp navn. Fra trendgivende Fendi til tidløse Ray-Ban-design, finn et par (eller mer!) For å utfylle utseendet ditt.

For damer som ønsker et klassisk, men moderne utseende, velg noen fantastiske Cateye-briller a la Audrey Hepburn fra en av dagens hotteste designere som Versace eller Dolce & Gabbana. Finn deg et par James Bonds favoritt solbriller, Persol 2720S, eller hyll 80-tallet med Ray-Ban’s Wayfarer, som ble en øyeblikkelig klassiker med Tom Cruise i Risky Business. Vi har fått solbriller som passer til enhver stil estetikk og budsjett. Stol på Mister Spex og finn de riktige solbrillene som er designet for deg.

Toppmerker til overkommelige priser

Uansett hvilken størrelse, form, farge eller merke du foretrekker, vil et par rimelige designer-solbriller fra Mister Spex få stilen din til å skinne. Ta bare en titt på noen få av designermerkene vi fører:

 • Ray-Ban
 • Tom Ford
 • Oakley
 • DKNY
 • Versace
 • Miu Miu
 • Gucci
 • Saint Laurent
 • Adidas
 • fossilt
 • Polaroid
 • Boss
 • Superdry
 • Emporio Armani
 • Michael Kors
 • Fendi
 • Polo Ralph Lauren
 • Og så mange flere.

  Hvorfor bruke tid på å løpe fra butikk til butikk når du søker etter et nytt par designbriller? Med Mister Spex kan du handle solbriller med merkenavn når som helst, dag og natt, og fra komforten i ditt eget hjem!

  Bruk filteret vårt for å finne det perfekte paret

  Enten du har en viss stil i tankene eller om du vil prøve noe helt nytt, er Mister Spex stedet for å finne akkurat det du leter etter. Med bokstavelig talt tusenvis av fantastiske og rimelige solbriller å velge mellom, kan det være litt skremmende ved første øyekast. For å hjelpe deg med å finne den riktige brillem, men også til å glede deg over prosessen, har vi en rekke nyttige filtre for å gjøre det enkelt og morsomt å handle online . Bruk søkefunksjonen for å se de komplette samlingene fra designeren du ønsker. Du kan også klikke på formen på rammen du foretrekker og ta det derfra. Et annet nyttig verktøy er ansiktsformfilteret vårt: bestem hvilken av de fire ansiktsformene som er oppført som best representerer din. Er ansiktet ditt mer ovalt, rundt, hjerteformet eller firkantet? Klikk på filteret som passer best til din fasong og se et faglig sammensatt utvalg av rammer som vil smigre ansiktet ditt. Bruk ett, to eller alle filtrene og finn det nye solbrilleparet. !

  Gå inn i vårt online prøverom

  Etter at du har bladd i samlingene våre og plukket ut noen par, er det på tide å prøve dem på - online ! Prøv på så mange designer-solbriller som du vil i vårt virtuelle prøverom . Det er like enkelt å laste opp et bilde fra din smart telefonen eller webkameraet ditt, og deretter dra solbrillen til bildet ditt. Det er så enkelt som det! Nå kan du øyeblikkelig se hvordan et par solbriller vil se ut på deg. Handle med selvtillit, vel vitende om at du vil se fantastisk ut.

  Bare noen få klikk til det perfekte par designersolbriller

  Etter at du har valgt rammene dine, er det på tide å bestille solbrillene dine. Alle Mister Spex solbriller kommer med herdet linser av høy kvalitet som tilbyr førsteklasses beskyttelse mot UV og gjenskinn. Et stort antall av våre designerbriller kan utstyres med styrkeglass, slik at alle kan ha det gøy i solen!.

  Solbriller av toppmerker til lave priser, online fra Mister Spex

  Vi er stolte av å alltid ha de siste kolleksjonene.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo