Solbriller

Cateeye solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 227 Resultater

Lag et stilig utseende med Cat-eye solbriller fra Mister Spex

Når det gjelder å vise sin mote statement, vil ingenting skille seg mer ut en et par stilige Cat-eye solbriller fra Mister Spex. Med en katalog som inneholder motehus navn som Dior, Gucci, Ray-Ban og mange flere, er du sikret å finne noe som appellerer til din personlige stilfølelse. Dessuten kan du tilpasse solbrillene dine og de vil gi deg finesse du trenger for å føle deg fabelaktig.

Cat-eye solbriller: mer enn bare beskyttelse mot solen!

Gitt den unike, skrå katteaktige fasongen, er Cat-eye solbriller ideelle for folk som liker å vise litt igjen. Cat-eye solbriller er også perfekt for alle som ønsker en friks look på fester og arrangementer, som vil være eventyrlystne og prøve noe utover standardbrillene som er overalt. Fra de sære til de eventyrlystne har vårt utvalg av Cat-eye solbriller noe for enhver smak.

Katalogen vår inneholder Cat-eye solbriller fra toppdesignere som:

  • Versace

  • Jimmy Choo

  • Ray-Ban

  • Marc Jacobs

  • Tom Ford

  • Burberry, og mange flere.

Med navn som disse,til de prisene vi har, har du alt du trenger for å gå ut av det verdslige og krydre livet ditt med Mister Spex. Naturligvis spenner valgene dine langt utover hvilken designer som har laget brillene. Du kan også velge farge på brillen og kan tilpasse glassene på en rekke måter. Med så mang valg, vil du sannsynligvis prøve noen par før du tar den endelige beslutningen. Og der er vi klare til å hjelpe deg.

Mister Spex online prøveverktøy

Med vårt online prøveverktøy, kunne det ikke være enklere å se hvordan du ser ut med et par Cat-eye solbriller. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde eller slå på det integrerte webkameraet ditt, og du kan dra og slippe en innfatning inn på bildet for å se hvor bra det passer til akkurat ditt ansikt. Prøv på så mange Cat-eye solbriller som du vil.

Vi vet selvfølgelig at uansett hvor flott et par Cat-eye solbriller ser ut på deg, kan det hende at rammen ikke føles helt riktig når du faktisk tar dem på deg når du mottar dem. Også her er tjenesten vår praktisk og problemfri. Bare send oss solbrillene du prøvde på innen 30 dager, vi gir deg full refusjon. Dette gir deg virkelig fleksibiliteten til å prøve ut så mange briller fra vårt utvalg av Cat-eye solbriller som du vil, alt uten å måtte gå til en butikk fysisk.

Tilpass brillene dine

Selv de mest unikt formede sett med solbriller i Cat-eye kategorien gir rom for din personlige smak. Mange av Cat-eye solbrillene våre har muligheten for at du skal kunne bestille styrke glass til dem, noe som betyr at du kan velge akkurat den solbrillen du ønsker og bruke dem som et vanlig par briller. Med styrkesolbriller trenger du ikke lenger å bekymre deg for å bruke kontaktlinser og solbriller; bare la kontaktlinsene dine ligge hjemme og nyt moroa i solen.

Du kan også velge fargetone på brilleglassene. Du kan lage ditt eget personlige utseende som fullfører ethvert sommerantrekk. Polariserte glass i solbrillene dine i Cat-eye fasong er ideelle for dem med spesielt lysfølsomme øyne, ettersom de polariserte linsene minimerer gjenskinn fra refleksjoner som våt asfalt, vinduer snø og sjø.

Uansett hvilke brilleglass du vil ha i brillene dine, sliper og monterer teamet av dyktige eksperter Cat-eye solbrillene dine og sender dem til deg innen 5-14 dager. I tillegg til rimelige priser på hver og en av brillene våre, leverer vi dem gratis dersom ordren er på 700.- kr eller over. Lave priser og gratis levering på designer Cat-eye solbriller - hva en god del. Bla gjennom katalogen vår og finn en ramme for solbrillene til kattøyet i dag!

Her er en oversikt over noen av grunnene til at du bør kjøpe ditt neste par med Cat-eye solbriller fra Mister Spex:

  • Gode priser på alle solbrillene våre

  • Vårt online monteringsverktøy lar deg prøve solbrillene dine før du kjøper

  • Alle linsene våre har et UV-filter av høy kvalitet og er antireflekterende.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo