Solbriller

Firkantede solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
3 498 Resultater

Bestill firkantede solbriller fra Mister Spex

Oppdag firkantede solbriller hos Mister Spex for dristig stil til enhver anledning. Vi har et bredt utvalg fra designermerker som Ray Ban, Oakley, Dolce & Gabbana og mer. Alle solbrilleparene blokkerer UV-stråler helt, slik at øynene dine blir fullstendig beskyttet mens du soler deg. Raskt og enkelt kan du finne kantede solbriller som passer deg perfekt ved hjelp av vårt virtuelle prøverom. Shop hos Mister Spex og nyt førsteklasses kvalitet, konkurransedyktige priser og utmerket service.

For et stilig definert utseende: firkantede solbriller fra Mister Spex

Med slanke, rene linjer er firkantede solbriller dristige og fengende. Bestill et par firkantede solbriller på nett fra Mister Spex for et friskt og polert utseende.

Hvordan velge de beste firkantede solbrillene

Firkantede solbriller er et trendy valg, men de må også å passe til dine unike ansiktstrekk. Mister Spex gjør det enkelt å finne et smigrende par. Den generelle tommelfingerregelen når du velger solbriller, er å velge briller som balanserer ansiktstrekkene dine. Det betyr at firkantede solbriller vanligvis passer mennesker med runde og ovale ansikter best. Vinkelformen tilfører en subtil definisjon for en veldig tiltalende effekt!

Det er tonnevis av mangfold i vårt utvalg av firkantede solbriller for menn og kvinner. For å virkelig være moteriktig fremover, velger du firkantede nyanser som er litt store. Eller prøv noe med en uformell kul atmosfære, for eksempel Oakley Holbrook eller Ray-Ban Justin-solbriller . Innenfor Mister Spex-kolleksjonen er Sienna solbriller med firkantede speilobjektiver et moderne og stilig alternativ.

Uansett hvilket utseende du ønsker å fremme, har vi firkantede solbriller i et nydelig utvalg av farger slik at du kan sette preg på din personlige stil. Du finner alt fra klassiske sorte og tykke rammer til delikate nøytrale stiler, så vel som flere glassalternativer å velge mellom. Hos Mister Spex er det noe for enhver smak.

Prøv firkantede solbriller på - praktisk talt!

Den eneste måten å være sikker på at du vil elske de nye firkantede solbrillene dine, er å prøve dem på. Den gode nyheten er at hos Mister Spex kan du gjøre det på få sekunder med vårt online montering verktøy. Bare bruk webkameraet ditt til å knipse et bilde av deg selv, eller last opp et du allerede har. Bruk det til å se hvordan firkantede solbriller ser ut på deg - med bare noen få klikk! Prøv på forskjellige alternativer til du har funnet de beste brillene for deg. Du kan gjøre alt dette mens du sitter i sofaen din, og når det er praktisk for deg.

Nyt brilleglass av høy kvalitet i dine firkantede solbriller

Stil er viktig, men det er det også å ha best mulig beskyttelse for øynene dine. Alle firkantede solbriller fra Mister Spex har glass av høy kvalitet og full UV-beskyttelse.

Hvis du er følsom for gjenskinn, velg et par firkantede solbriller med polariserte solbrilleglass. Disse utgjør en merkbar forskjell for synskvaliteten, spesielt om du er ute og kjører tidlig om morgenen eller på ettermiddagen med solen lavere på himmelen - eller hvis du er en vannsport-entusiast. Polariserte glass blokkerer UV-lys så vel som gjenskinn for å gi det skarpeste og mest komfortable synet under alle forhold. Det er mye å velge mellom i samlingen vår!

Leter du etter reseptbelagte brilleglass? Hos Europas favoritt online optiker er det ikke noe problem. Velg et par firkantede solbriller merket med «leveres med styrkeglass» så vil ekspertene våre sørge for at solbrillene dine er perfekt skreddersydd til din resept/brilleseddel. Bare oppgi reseptinformasjon under bestillingsprosessen, bestiller vi etter den!

Konkurransedyktige priser og gratis levering over 700.- handle firkantede solbriller hos Mister Spex

Bestill kvadratiske solbriller online hos Mister Spex, så får du glede av den beste stilen, kvaliteten og servicen. Levering er gratis på bestillinger over 700.- og de nye firkantede solbrillene dine kommer raskt i en sporbar pakke. Hvis du ikke er fornøyd med solbrillene dine av en eller annen grunn, har du 30 dagers åpent kjøp. Hvis du har spørsmål, står vårt kundeservicetjeneste klare til å gi råd og hjelp til alle aspekter ved kjøpet.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo