Monoshade solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
288 Resultater

Monoshade-solbriller hos Mister Spex

Sportslige, tonede monoshades-solbriller er det ideelle solbrillealternativet for de som tilbringer mye tid utendørs. Med en rekke høyteknologiske materialer som polykarbonatlinser og plast eller metallrammer, monoshades passer til en rekke synsfremmende krav, inkludert behovet for polariserte linser. Mister Spex tilbyr en rekke monoshades solbriller som passer til en rekke personligheter og aktiviteter

Monoshade solbriller fra toppdesignere som Prada, Ray- Ban og Burberry er tilgjengelige fra nettbutikken Mister Spex. Enten ansiktet ditt er trekantet, firkantet eller rundt, vil du finne en solbrille som passer din hudfarge og de funksjonene du måtte ønske av brillen. De er funksjonelle og attraktive og beskytter deg mot UV-stråler.

Mer enn 2000 stiler, fra 60 designere kan kjøpes på nettet, og du kan prøve dem på forhånd ved å bruke vårt virtuelle tilpasningsverktøy! Hvis du ikke er fornøyd med solbrillene, kan du benytte deg av vår 30 dagers- åpent kjøp. Les mer om dette på våre nettsider. Så om du elsker Ray-Ban- eller Carerra-briller eller foretrekker det sportslige utseendet til Oakley, vil du finne det perfekte paret som beskytter øynene dine mot solens skinn, og få deg til å se bra ut!

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo