Monoshade solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
211 Resultater

Monoshade-solbriller hos Mister Spex

Sportslige, tonede monoshades-solbriller er det ideelle solbrillealternativet for de som tilbringer mye tid utendørs. Med en rekke høyteknologiske materialer som polykarbonatlinser og plast eller metallrammer, monoshades passer til en rekke synsfremmende krav, inkludert behovet for polariserte linser. Mister Spex tilbyr en rekke monoshades solbriller som passer til en rekke personligheter og aktiviteter

Monoshade solbriller fra toppdesignere som Prada, Ray- Ban og Burberry er tilgjengelige fra nettbutikken Mister Spex. Enten ansiktet ditt er trekantet, firkantet eller rundt, vil du finne en solbrille som passer din hudfarge og de funksjonene du måtte ønske av brillen. De er funksjonelle og attraktive og beskytter deg mot UV-stråler.

Mer enn 2000 stiler, fra 60 designere kan kjøpes på nettet, og du kan prøve dem på forhånd ved å bruke vårt virtuelle tilpasningsverktøy! Hvis du ikke er fornøyd med solbrillene, kan du benytte deg av vår 30 dagers- åpent kjøp. Les mer om dette på våre nettsider. Så om du elsker Ray-Ban- eller Carerra-briller eller foretrekker det sportslige utseendet til Oakley, vil du finne det perfekte paret som beskytter øynene dine mot solens skinn, og få deg til å se bra ut!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo