Solbriller

Runde solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 521 Resultater

Sett stemningen med runde solbriller fra Mister Spex

Runde solbriller ser fantastisk ut på mange forskjellige ansiktsformer, og vi har et fantastisk utvalg av kjente internasjonale merker. Uansett hva din stilpreferanse er, har vi et utvalg på over 3,000 merkenavn med solbriller som sikrer at du vil finne nøyaktig det du er på jakt etter, og våre rimelige priser betyr at du ikke må bruke en arm og et ben på solbriller av høy kvalitet.

Stilige solbriller med matchende glassmuligheter fra alle de store merkene - hos Mister Spex

Alle vet hvor viktig det er med solbriller når du er ute i solen, men formen på innfatningen er også viktig når det kommer til stilen du ønsker med et av verdens mest praktiske tilbehør. Runde solbriller ser bra ut på en rekke ansikter, men de passer vanligvis best på runde, ovale og hjerteformete ansikter. Når det er sagt, kan du finne et par runde solbriller som ser utmerket ut på et firkantet ansikt, så ta tiden du trenger til å bla gjennom vårt store utvalg for å finne det riktige paret med solbriller, som du kan bestille rett fra vår nettbutikk.

Prøv dine briller med vårt virtuelle prøverom

Hvis du er på jakt etter nye solbriller, er det å prøve dem en viktig del av opplevelsen. Med vårt virtuelle prøverom, kan du prøve solbrillene du liker uten å måtte forlate ditt hjem. Alt du må gjøre er å laste opp et bilde av deg selv eller skru på webkameraet, og så kan du leke rundt med briller for å ikke bare å forsikre deg om at du liker dem, men også at de ser bra ut på deg.

I tillegg, vet vi at selv med vårt sofistikerte virtuelle prøverom kan du fortsatt bestemme deg for at du ønsker et annet par med runde solbriller etter at du faktisk har brukt dem. Med vår 30-dagers returpolicy, kan du bare sende dem tilbake hvis du ikke liker dem og vi vil refundere deg hele beløpet. Eller så kan vi sende deg et nytt par med en gang. Uansett, sikrer vår nettbutikk og returpolicy en problemfri opplevelse hele veien.

Et stort utvalg til alle motevalg og krav til glass

Vi har et stort utvalg av forskjellige designere, så uansett om du foretrekker noe enkelt og elegant eller et par runde solbriller som trekker oppmerksomhet, finner du det du leter etter. Vår nettkatalog inkluderer:

 • Ray-Ban

 • Calvin Klein

 • Persol

 • McQ

 • Le Specs

 • Oakley

 • Polo Ralph Lauren, og mange flere.

Du har også et stort utvalg av glass når du kjøper dine runde solbriller på nett hos Mister Spex. Mange av våre innfatninger er laget for glass med styrke, slik at du kan gå uten kontaktlinser og nyte moroa i solen ved å kun bruke dine solbriller med styrke. Du kan bestille fargede glass til din innfatning i en rekke farger, og speilglass og polariserte glass er også tilgjengelig for hele vår portefølje med merkebriller. Uansett hva dine spesifikke krav er, vil vårt team med profesjonelle montere dine briller med arbeid i utmerket høy kvalitet. Håndverk i høy kvalitet og rimelige priser, det blir ikke mye bedre enn det. Og som en ekstra bonus får du fra oss: gratis levering garantert på alle ordrer over 700 kr.

Fra titan til plast, til svart og sølv til gull eller rosa, fra Ray-Ban til Michael Kors og alt i mellom, Mister Spex er den eneste butikken du behøver å besøke for å finne ditt nye par med moteriktige solbriller. På bare noen få trykk kan du sende inn din glassinformasjon og dine stilvalg, og på få dager vil du gå i dine nye solbriller med et vakkert smil for å matche din nye - eller forbedret - stil.

Er du enda ikke sikker på at Mister Spex er riktig valg for deg? Her er høydepunktene fra hva du får når du kjøper runde solbriller fra Mister Spex:

 • En omfattende samling av designersolbriller

 • Fantastiske priser

 • Glassene inkludert i din ordre har et UV-filter, i tillegg til en anti-reflekterende behandling

 • Ekspert kundeservice tilgjengelig når du behøver det

 • Gratis levering på alle ordrer over 700 kr

 • Virtuelt prøverom

Med Mister Spex ved din side, får du både gode priser og høy kvalitet. Prøv dine nye runde solbriller i dag!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo