Briller

Briller til hjerteformet ansikt

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
5 216 Resultater

Elsk ditt utseende med briller tilpasset et hjerteformet ansikt.

Fasongen på ansiktet ditt er det viktig å ta hensyn til når du velger ut briller, og med et hjerteformet ansikt er det ikke noe unntak- vi har et stort utvalg designer briller som vil passe perfekt til et hjerteformet ansikt. Og som ikke det var nok – når du bestiller briller for hjerteformede ansikt hos Mister Spex- får du mer enn bare fantastiske priser på designer briller og brilleglass med høy kvalitet. Finn ut mer om hav du kan forvente fra Mister Spex!

Få frem de beste trekkene i ditt ansikt med den perfekte brillen

Dersom pannen din er bredere enn kjevepartiet ditt, og du har fremhevede kinnben? Da har du det som kalles et hjerteformet ansikt. Briller til denne spesielle ansiktsfasongen bør være vinklet, man bør legge til linjer som lager en perfekt kontrast til de myke kurvene i ansiktet ditt. Du kan også prøve runde eller ovale briller til denne ansiktsfasongen, så same hvilken brillefasong du foretrekker, kan du være sikker på at vårt utvalg av designer briller for hjerteformede ansikter vil bringe ditt utseende til nye høyder!

Vår brillekolleksjon inkluderer briller fra designere som:

 • Carolina Herrera

 • Tommy Hilfiger

 • Superdry

 • Timberland

 • Adidas

 • Calvin Klein, og et bredt utvalg av andre internasjonalt anerkjente designere.

Med freshe farger til mer nedtonede, lager disse designere fantastiske briller med snitt som gir deg klasse og stil.

En nettbutikk med de same fordelene som en fysisk butikk

Det pleide å være slik at du måtte gå i butikken for å prøve briller. Men I dagens digitale tidsalder, er det ikke nødvendig å forlate hjemmets lune rede for dette formålet. Mister Spex har et online prøveroms-verktøy . Du bare laster opp et bilde eller gir våre filter verktøy tilgang til ditt webcamera, og du kan snart surfe rundt blant de mange brillene våre for hjerteformede ansikt og prøve på alle de brillene du måtte ønske.

Husker du tidligere da du bestemte deg for at du ønsket deg et par nye briller og måtte finne tid til å springe til butikken? Heldigvis er tidene forandret! Med vår 30-dagers åpent kjøp , dersom du ikke er fornøyd med brillen du har valgt kan du bare returnere brillene og får full refusjon. Mister Spex gjør det virkelig så enkelt!

Hvorfor kjøpe briller online hos Mister Spex

Vi setter vår stolthet i å gjøre det aller beste for at du som kunde skal få den aller beste service og kjøpsopplevelse når du handler hos oss. Når du handler briller fra Mister Spex, får du også:

 • Flere glassvalg alternativer for deg som vil skreddersy dine brilleglass

 • Et stort utvalg av briller til menn og kvinner

 • Rimelige priser på designer briller

 • 30-dagers åpent kjøp

 • Vårt innovative online prøve verktøy gjør det ekstra bekvemmelig

Prøv om du vil, våre gode tilbud på briller er vanskelige å slå- som vårt uslåelige utvalg også er. Surf gjennom vårt utvalg av briller til hjerteformede ansikter i dag og spar penger!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo