Briller til rektangulært ansikt

Briller til rektangulært ansikt

Dersom du har et firkantet ansikt vil du kle briller som mykner opp konturene slik som kattøyemodeller, runde briller eller pilotbriller.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller til rektangulært ansikt

(3.562)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 3.562

Kompletter ditt utseende med briller som passer perfekt til kantede ansikter.

Alle har forskjellige ansikts fasonger, og finne det rette brilleparet som passer fasongen på nettopp ditt ansikt er viktig. Vi har variert utvalg av stiler og størrelser til ditt kantede ansikt, så samme hvilke mote preferanser du skulle ha – kommer du til å finne flotte briller som både vil passe deg og lommeboken din når du handler online hos Mister Spex.

Vis frem din fashion statement og holdning med de rette brillene

Har dine kinnben og kjeve linjer samme bredde som pannen? Da har du et kantete ansikt, og dette er det viktig å vite når du skal velge ditt neste par med briller. En kantet ansiktsfasong passer veldig godt sammen med runde til ovale briller, som gir ansiktet mykere linjer og balanserer ansiktets utseende. I contrast til dette bør man unngå briller med en rektangulær fasong, hvis man da ikke går for et virkelig slående, statement utseende hvor rektangulære briller er perfekte for oppgaven!

Enten du foretrekker myke linjer eller røffe kanter, er innfatningene for kantede ansikter laget av ledende internasjonale designere som:

 • Burberry
 • Wood Fellas
 • Carrera
 • Tom Ford
 • Adidas
 • Saint Laurent, og mange andre

Så, det betyr ingenting hvilken stil eller fargepreferanse du foretrekker, du finner designer briller som vil appellere til din motesans og passe ansiktsfasongen din perfekt.

Se hvordan du vil se ut i briller for kantede ansiktsfasonger.

Uansett hvor flott vi sier at brillene våre er på firkantede ansikter, er det nok noe med å se brillene på seg selv. Med vårt online monteringsverktøy kan du bla gjennom samlingen vår og prøve på favorittbrillene dine i ditt eget hjem. Verktøyet justerer dimensjonene på rammen slik at de passer til bildet du bruker - enten et opplastet bilde eller webkameraet ditt - slik at du blir forelsket ikke bare i rammen, men også i hvordan du ser ut med den på .

Selvfølgelig er hvert par briller for firkantede ansikter mye mer enn bare en stilig ramme. Vårt team på verksted sørger for at brilleglassene dine oppfyller brilleseddelsens krav perfekt, og alle glassene vi sliper inn i brillene våre er ripebestandige og kommer med et UV-filter for ekstra beskyttelse. Du kan også velge et av våre andre glassalternativer for å tilpasse stilen og funksjonen til brillene dine.

Få fordelene ved å handle online med Mister Spex

Vi mener at flotte briller for firkantede ansikter bør kombineres med utmerket service for å matche, og her hos Mister Spex er det akkurat det du får. Våre tjenester inkluderer:

 • Fantastiske priser på merkevare briller
 • Vennlig, høykvalitets kundeservice når du trenger det
 • Innovativt verktøy for online prøverom for ekstra bekvemmelighet
 • Gratis frakt for hver ordre fra 700kr eller mer
 • 30-dagers full refusjonspolicy

Bla gjennom vårt utvalg av briller for firkantede ansikter i dag; på kort tid vil du ha et par fantastiske nye briller som får deg til å se bra ut!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo