Briller

Briller til rektangulært ansikt

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
4 693 Resultater

Kompletter ditt utseende med briller som passer perfekt til kantede ansikter.

Alle har forskjellige ansikts fasonger, og finne det rette brilleparet som passer fasongen på nettopp ditt ansikt er viktig. Vi har variert utvalg av stiler og størrelser til ditt kantede ansikt, så samme hvilke mote preferanser du skulle ha – kommer du til å finne flotte briller som både vil passe deg og lommeboken din når du handler online hos Mister Spex.

Vis frem din fashion statement og holdning med de rette brillene

Har dine kinnben og kjeve linjer samme bredde som pannen? Da har du et kantete ansikt, og dette er det viktig å vite når du skal velge ditt neste par med briller. En kantet ansiktsfasong passer veldig godt sammen med runde til ovale briller, som gir ansiktet mykere linjer og balanserer ansiktets utseende. I contrast til dette bør man unngå briller med en rektangulær fasong, hvis man da ikke går for et virkelig slående, statement utseende hvor rektangulære briller er perfekte for oppgaven!

Enten du foretrekker myke linjer eller røffe kanter, er innfatningene for kantede ansikter laget av ledende internasjonale designere som:

  • Burberry

  • Wood Fellas

  • Carrera

  • Tom Ford

  • Adidas

  • Saint Laurent, og mange andre

Så, det betyr ingenting hvilken stil eller fargepreferanse du foretrekker, du finner designer briller som vil appellere til din motesans og passe ansiktsfasongen din perfekt.

Se hvordan du vil se ut i briller for kantede ansiktsfasonger.

Uansett hvor flott vi sier at brillene våre er på firkantede ansikter, er det nok noe med å se brillene på seg selv. Med vårt online monteringsverktøy kan du bla gjennom samlingen vår og prøve på favorittbrillene dine i ditt eget hjem. Verktøyet justerer dimensjonene på rammen slik at de passer til bildet du bruker - enten et opplastet bilde eller webkameraet ditt - slik at du blir forelsket ikke bare i rammen, men også i hvordan du ser ut med den på .

Selvfølgelig er hvert par briller for firkantede ansikter mye mer enn bare en stilig ramme. Vårt team på verksted sørger for at brilleglassene dine oppfyller brilleseddelsens krav perfekt, og alle glassene vi sliper inn i brillene våre er ripebestandige og kommer med et UV-filter for ekstra beskyttelse. Du kan også velge et av våre andre glassalternativer for å tilpasse stilen og funksjonen til brillene dine.

Få fordelene ved å handle online med Mister Spex

Vi mener at flotte briller for firkantede ansikter bør kombineres med utmerket service for å matche, og her hos Mister Spex er det akkurat det du får. Våre tjenester inkluderer:

  • Fantastiske priser på merkevare briller

  • Vennlig, høykvalitets kundeservice når du trenger det

  • Innovativt verktøy for online prøverom for ekstra bekvemmelighet

  • 30-dagers full refusjonspolicy

Bla gjennom vårt utvalg av briller for firkantede ansikter i dag; på kort tid vil du ha et par fantastiske nye briller som får deg til å se bra ut!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo