Oakley

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
332 Resultater

OAKLEY

Kultmerket Oakley er merket for deg som ønsker kompromissløs ytelse. Merket har revolusjonert markedet gang på gang gjennom sin ustoppelige higen etter gode løsninger og videreutvikling av merket. Oakley briller anses som en favoritt blant profesjonelle idrettsutøvere, og det er ikke uten grunn – Oakley solbriller imøtekommer helt særegne behov innen en rekke idretter med det siste av produksjonsmetoder, innovativ teknologi og utmerket funksjonalitet. Slik forenes kvalitet, passform og holdbarhet i en dynamisk design. Modellene er robuste og holdbare under vanskelige forhold, enten du raser nedover skibakken eller er på løpetur i skogen. Med en design som regelrett legemliggjør sport og spenning, leverer de en kolleksjon full av kule farger og former i herlige kombinasjoner. Har du et hjerte som banker for idretten, får det nå enda mer å slå for med Oakley solbriller og briller med styrke.

Oakley sportsbriller til dame og herre – der form følger funksjon

Oakley har med sin innovative teknologi trosset bransjekonvensjoner i en årrekke. Selskapet ble grunnlagt i 1975 av Jim Jannard, som startet med kun en neve dollar og et mål om å lage produkter som var bedre enn konkurrentene.

I over 35 år har Oakleys ingeniører jobbet sammen for å virkeliggjøre drømmen hans. Innfatninger med uvanlig design, iøynefallende modeller og Oakleys designprinsipper om at «form følger funksjon», har resultert i en umiskjennelig brillekolleksjon. I dag inneholder Oakleys kolleksjon fem forskjellige innfatningsmaterialer og glass med HDO- og Polaric Ellipsoid-teknologi, polariserende filter, nyskapende farger, en optimal UV-beskyttelse og vannavstøtende overflatebelegg.

Solbriller fra Oakley for deg som setter sikkerheten først

Oakley fokuserer på trygghet med glass som beskytter øynene mot blending og UV-stråling utendørs. Glassene gir også optimal beskyttelse mot andre farer som kan oppstå når du trener eller er på tur. Alle glass oppfyller den strenge amerikanske sikkerhetsstandarden ANSI. Glassene fra Oakley er laget slik at de er bestandige mot trykk fra tunge og skarpe gjenstander. Under testing av brillene blir skarpe metallgjenstander på 500 gram sluppet fra en høyde på 1,2 meter ned på glassene. Glassene blir også beskutt med metallkuler i en hastighet på 160 km/t. Stein, is og andre løse gjenstander i skibakken eller på sjøen er altså ingen utfordring for et par solbriller fra Oakley

Merket som har overbevist proffene

Kombinasjonen av mote og teknologi har overbevist proffene til den grad at snøbrettstjernene Gretchen Bleiler og Danny Kass har utformet sine egne kolleksjoner for Oakley. Lance Armstrong designet kolleksjonen «Oakley Lifestrong» sammen med merket til inntekt for kreftforskningen, som omfatter seks forskjellige sportsbriller med det umiskjennelige designet i svart og gult – inklusiv den legendariske Flak-modellen og lettvekteren Radar Path. I sortimentet finner du Oakley skibriller til dame og herre i deres unisexmodeller. Flere av våre egne langrennstjerner sverger til Oakleys skibriller når de legger ut i skisporet.

Finn dine favorittbriller hos Mister Spex

På Mister Spex tilbyr vi en rekke modeller fra kolleksjonen, inkludert Oakley solbriller til dame og herre med både klassiske modeller og siste nyheter. Enten du trenger briller til langrenn og toppturer eller en klassisk løpe- eller sykkelbrille, har Oakley et stort utvalg. Klikk deg videre for å se vårt utvalg:

Velger du sportsbriller fra Oakley, får du en kvalitetsbrille spesielt tilpasset dine behov. Både amatører og proffer har nemlig lagt sin elsk på merkets sportsbriller. Hvilken modell er din favoritt?

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo