Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Lesebriller

Lesebriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Lesebriller

(132)

Lesebriller på Mister Spex

Mister Spex har over 2000 lesebrillemodeller fra samtlige toppdesignere, noe som selvsagt inkluderer store navn som Oakley, Ray-Ban og Prada, bare for å nevne noen få. Alle våre briller med styrke kan brukes som lesebriller, ettersom styrken kan endres for hver modell. Det betyr at Mister Spex kan tilby deg et av markedets største utvalg av designerlesebriller, ofte til en brøkdel av prisen du må betale andre steder.

Ta en titt på dine favorittdesignere i vårt omfattende sortiment eller innsnevre søket etter lesebriller ved hjelp av våre praktiske filtre. Du innsnevrer søket ved å velge briller etter form, materiale, farge og pris, slik at du raskt og enkelt finner akkurat det du er på jakt etter. For å være helt sikker på at du finner de perfekte designerbrillene gir Mister Spex deg mulighet til å prøve hver modell ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy. Med verktøyet kan du enkelt laste opp et bilde av deg selv og se hvordan de forskjellige modellene kler akkurat deg.

Vi på Mister Spex er stolte av vårt store utvalg og vår imøtekommende kundeservice, som alltid står klar til å hjelpe deg. Vi tror derfor at vi har perfekte lesebriller til alle. Skulle du være misfornøyd med kjøpet, tilbyr Mister Spex en 90-dagers returgaranti, slik at du kan handle trygt. Alle våre modeller leveres dessuten med lettstelte, ripefrie antirefleksglass som standard. De tilpasses av våre dyktige optikere og leveres raskt hjem til deg.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.