Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Solbriller for rundt ansikt

Solbriller for rundt ansikt

Har du rund ansiktsform, vil vinklede innfatninger gi ansiktet ditt mer fasong og det vil virke smalere.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller for rundt ansikt

(2.517)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 2.517

Solbriller til rundt ansikt

Når du skal velge de perfekte solbrillene til sommersesongen, vil du ha en modell som passer perfekt til ansiktsformen din. Derfor kan du nå se solbriller til forskjellige ansiktsformer og finne det rette paret for akkurat deg. Denne kolleksjonen av solbriller til rundt ansikt er et godt eksempel på hvordan du finner de perfekte solbrillene. På Mister Spex gjør vi vårt ytterste for at du skal finne de rette solbrillene som både ser bra ut, er av førsteklasses kvalitet og gir deg nødvendig beskyttelse mot solen.

I denne solbrillekolleksjonen er det mye å velge i. Modellene er designet og tilpasset spesifikt for å passe til runde ansikter. Du vil se at glassene er formet for å ta seg best mulig ut i ansiktet ditt. Bruk gjerne vårt virtuelle prøveverktøy for å se hvordan solbrillene kler deg. Dette er en optimal måte å velge riktige solbriller på.

Når du bestiller hos Mister Spex, kan du føle deg helt trygg. Vi vil at du skal motta produktene dine så snart som mulig og i perfekt stand. Hvis du sender inn bestillingen din før kl. 14.00 på en ukedag, garanterer vi at vi sender varene dine samme dag. Hvorfor ikke ta en titt på Mister Spex’ sortiment av solbriller til rundt ansikt i dag?

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.