Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Solbriller for firkantet ansikt

Solbriller for firkantet ansikt

Dersom du har et firkantet ansikt vil du kle briller som mykner opp konturene slik som kattøyemodeller, runde briller eller pilotbriller.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

4.289

Solbriller for firkantet ansikt

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Solbriller til firkantet ansikt

På Mister Spex finner du en rekke fantastiske solbriller til alle ansiktsformer, blant annet solbriller til firkantet ansikt fra noen av verdens ledende designere. Solbrilledesignerne blir stadig mer nyskapende når det gjelder å få sine kreasjoner til å harmonere med ulike ansiktsformer. Finner du den rette designen, vil det utgjøre en enorm forskjell for helheten. Finn dine perfekte solbriller til firkantet ansikt i vår nettkatalog.

Solbriller til firkantet ansikt fås i mange forskjellige stiler, så ta deg god tid for å finne et par du virkelig liker. Pilotbriller er en favoritt til firkantede ansiktstyper, og vi har noen supre modeller med grå toning og metallinnfatning fra prestisjefylte varemerker som Ray-Ban som virkelig vil gjøre susen! En slank, strømlinjeformet design med dobbel bro er også et godt valg, med et dynamisk utseende og rene, klare linjer. Til dame finnes det spesialmodeller til firkantet ansikt fra kreative varemerker som Jee Vice, mens ekspertene hos Prada har skapt noen flotte modeller som dekker godt på siden.

På Mister Spex er det enkelt å finne solbriller med styrke som passer perfekt til din egen unike ansiktsform. Alt du trenger å gjøre, er å søke i vår nettkatalog og finne et merke og en modell som passer til deg. Vi tilbyr effektiv og sporbar levering, og skulle du ikke være fornøyd med produktet, kan du benytte deg av vår 90-dagers problemfrie returordning.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.