Sikre deg 30 % rabatt på alle glass og overflatebehandlinger!¹
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ray-Ban

(1.378)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 1.378

Kjøp Ray-Ban solbriller på nettet hos Mister Spex

Med hundrevis av stiler, design, former, farger og størrelser å velge mellom i Ray-Ban solbriller, er Mister Spex stedet å kjøpe solbriller. Enten det er de evig populære pilotbrillene, retro men fortsatt moteriktige Wayfarers, eller den klassiske Clubmaster-solbrillen finner du garantert det perfekte paret med Ray-Ban solbriller som passer din smak blant vårt omfattende vareutvalg på nettet.

Finn det perfekte paret med Ray-Ban-solbriller

For mange er det Ray-Ban de tenker på når de tenker på solbriller, og det kommer ikke som noe sjokk: Ray-Bans var de første kommersielt tilgjengelige solbrillene i verden. På 1920-tallet ble Bausch & Lomb hyret av US Army Air Corp til å produsere briller for pilotene deres, for å redusere blending fra skarpt sollys og dempe de intense blå og hvite fargene på himmelen. Resultatet var de ikoniske og tidløse solbrillene Ray-Ban Aviator. Siden da har merkevaren Ray-Ban fortsatt å produsere andre umiddelbart gjenkjennelige design som Wayfarers, brukt av Tom Cruise i ‘Risky Business’ og Don Johnson i ‘Miami Vice’. Uansett hva din personlige stil er, har Ray-Ban en moteriktig modell som passer. Kjøp den omfattende kolleksjonen av Ray-Ban solbriller hos Mister Spex og finn din stil.

Ray-Ban Solbriller: Mer enn bare moteriktig tilbehør

En sommerlig look er rett og slett ikke komplett uten det rkiktige paret med solbriller. Men det er viktig å huske at solbriller også er svært viktig for helsen og velværen til øynene dine, året rundt. Solbriller av høy kvalitet holder skadelige UV-stråler unna, og forhindrer at du blir blendet av det skarpe sollyset gjennom alle sesongene. For de som ikke kan bruke kontaktlinser eller velger å bruke briller daglig, er solbriller med styrke et fantastisk valg, og mange Ray-Ban-modeller kan velges med styrke. Bare send oss en kopi av brilleseddelen din når du bestiller, og gjør deg klar til å nyte solen.

Når du har valgt en stil, er det på tide å velge din farge. Fra den klassiske sorte innfatningen med grå glass, til en sølvgrå innfatning med grønntonet glass, eller til og med noe som virkelig er et statement, som blåtonet glass og rosa innfatning; Ray-Ban har alle sammen. Handle fra vårt omfattende utvalg av innfatning og linsefargekombinasjoner. Velg én (eller fler!) av dine favoritter og la din personlige stil skinne.

Se hvordan dine Ray-Ban solbriller vil se ut på DEG

Vi vet at for noen kan det virke litt komplisert å kjøpe solbriller på nett: For hvordan kan du vite om et spesifikt par med solbriller vil se bra ut? Det er her vårt virtuelle tilpasningsverktøy kommer inn. Du laster enkelt og greit opp et bilde, velger hvilket par med Ray-Ban solbriller du vil prøve på, og justerer dem inn til ansiktet ditt på skjermen. Nå kan du se nøyaktig hvordan du vil se ut med et nytt par med Wayfarer- eller Clubmaster-briller. Prøv så mange par med Ray-Ban-solbriller du bare vil, uten å gå ut døra. Hvis – selv etter en virtuell prøving – du ikke er fornøyd med de nye solbrillene dine når de ankommer, tilbyr Mister Spex en 30 dagers åpent kjøp.

Alltid moteriktig: solbriller fra Mister Spex

Det er raskt og enkelt å bestille ditt (eller dine) nye par med Ray-Bans. Levering er gratis på alle bestillinger over 700 kroner. Vi forstår selvfølgelig at du i noen tilfeller vil ønske å returnere kjøpet ditt. Om dette skjer, er det bare å sende solbrillene dine tilbake innen 30 dager for å refundert kjøpet fullt ut. Vi ønsker at du skal ha glede av kjøpene dine, og er opptatt av at du er fornøyd. Om du har noen spørsmål på noe tidspunkt, er vårt vennlige og profesjonelle kundeserviceteam klare til å hjelpe deg. Bare ring oss eller send en e-post, så vil vi sørge for at du får det helt riktige paret med Ray-Ban-solbriller.

Hvorfor skal du kjøpe ditt neste par med solbriller fra Ray-Ban hos Mister Spex? Her er bare noen få gode grunner:

  • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Konkurransedyktige priser
  • Utmerket utvalg av solbriller fra Ray-Ban
  • Finn de riktige brillene for din ansiktsform med våre filtre og virtuelle prøveverktøy
  • Høykvalitets, herdede glass med anti-refleks-behandling og UV-filter inkludert i prisen
  • Glass med styrke er tilgjengelig på mange modeller
  • Vennlig og effektiv kundeservice for å ta hånd om spørsmålene dine

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo