15 % på alle brune og havanna-fargede briller og solbriller¹ – kode: HAVANA21
Kjøp nå

New Wayfarer - Alle størrelser


Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ray-Ban New Wayfarer

(29)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 29 av 29

Ray-Ban New Wayfarer

For alle som bare elsker stilen til den klassiske Wayfarer, men ønsker et mer oppdatert utseende: Ray-Ban New Wayfarer Classic solbriller. Basert på den ikoniske formen til den klassiske Wayfarer, har disse solbrillene en litt mindre ramme og en litt annen fasong. Ray-Ban New Wayfarer tilbyr en lun og behagelig passform uten å ofre noe av den visuelle klarheten eller beskyttelsen for øynene dine.

Ray-Ban New Wayfarer - Wayfarer gjenfødt

Nå og da oppdaterer Ray-Ban sine klassiske og legendariske solbrille-modeller. Modeller som Wayfarer som du helt sikkert vil ha sett mange ganger, båret av kjendiser som John Belushi og Dan Aykroyd i John Landis-filmen sin kultfilm 'Blues Brothers' Tom Cruise, Buddy Holly og Bob Dylan spilte alle en rolle i å prege utformingen av disse solbrillene og over det kollektive minnet fra generasjoner i fortid og nåtid.

Hollywood bruker Wayfarer

James Dean startet det hele tilbake i 1955. Audrey Hepburn fulgte etter, Marilyn Monroe og Cary Grant var neste. Johnny Depp, Jude Law, Orlando Bloom fortsetter trenden ... og listen bare fortsetter! Wayfarer har aldri gått av moten i løpet av de siste seksti årene.

Kjent stil, nytt design

Med introduksjonen av Ray-Ban New Wayfarer, har Ray-Ban skapt et nytt og særegent utseende: en oppdatering av den originale, men allikevel en umiskjennelig Wayfarer. New Wayfarer sport har litt mindre rammer og en rundere form, samtidig som den holder seg til stilen til den klassiske Wayfarer. Folk vil snu seg når du bruker denne inspirerte kombinasjonen av gammelt og nytt.

Varemerkedetaljer er fremdeles en viktig del av legenden.

De berømte sølvapplikasjonene, kromkulene, er fremdeles der de hører hjemme: ved innfatningens kanter og ved stengene, festet til hengslene. Denne funksjonen er faktisk så vidt imitert at Wayfarers er en stil like mye som et merke.

Rammen til New Wayfarer er laget av nylon. Den er lettere i vekt og vil sitte mer komfortabelt, samtidig som du beskytter øynene dine mot solen. Du kan velge glass med en rekke farger, faktisk over 30stk! inkludert noen funky kombinasjoner av graderte farger. Flere av glassfargene er tilgjengelige med speilbelegg og polarisering.

Polarisering tar belastningen fra øynene.

Når lys reflekteres av en blank overflate som glass, metall eller vann, kan det gi gjenskinn som anstrenger øynene. Polariserte linser filtrerer ut mesteparten av dette gjenskinnet, reduserer belastningen på øynene og hjelper deg med å forbedre visuell klarhet, spesielt når du er på sjøen, går på ski eller kjører på våte veier.

Valget er ditt

New Wayfarer er spesielt flatterende hvis ansiktet ditt er rundt eller ovalt. Velg den perfekte kombinasjonen av ramme- og linsefarge, og skap ditt helt eget utseende til å passe med din personlige stil, alt fra hjemmet om du ønsker. Prøv på så mange varianter du vil i vår nettbutikk. Det virtuelle prøverommet hos Mister Spex’s nettbutikk viser deg se hvordan du vil se ut i de nye solbrillene dine.

Bestill online og ta fordel av:

  • Gratis levering på bestillinger over 700.-
  • Alle modeller som er tilgjengelige kan fås med eller uten styrkeglass
  • Vi har også 30-dagers åpent kjøp, dersom du ikke er helt fornøyd med solbrillene dine
  • Holdbare linser av høy kvalitet leveres med styrke, og har som standard UV-filter og antireflekterende behandling

Få det perfekte utseendet med et par New Wayfarer hos Mister Spex. Noen få museklikk er alt du trenger - alt fra hjemmets komfort.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo