Vår søte halloween-overraskelse: 15 % på alle svarte innfatninger¹ – Kode: treatsonly
Spar nå
Prada Linea Ross
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Prada Linea Rossa Solbriller

(38)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 38 av 38

Prada Linea Rossa solbriller

Merket, Prada Linea Rossa er en moteserie fra motehuset Prada rettet mot en yngre og mer aktiv kunde. Prada Linea Rossa eller Prada Linea Rossa solbriller er lett gjenkjennelige med den røde linjen og hvite Prada-bokstaver på stengene. Solbriller fra Prada Linea Rossa er basert på klassiske former og farger og kombinerer bevisst disse funksjonene med en sporty holdning. De fleste av kolleksjonene tilbyr diskret utseende i brune og svarte toner - med noen få spesielle detaljer og overraskelser i miksen.

Prada PS 01LS 0BU3M1 er en modell med et kult og sportslig preg. Brilleglasset skaper et moderne, urbant utseende, og den røde modellen vil sikkert få deg til å bli lagt merke til! Uansett anledning, disse Prada Linea Rossa solbrillene er det perfekte tilbehøret.

Det er enkelt å bestille Prada Linea Rossa solbriller på nettet hos Mister Spex. Søk først etter din favorittmodell. Se på de forskjellige produktbildene og få en 360-graders visning på de enkelte produktsidene. Du kan til og med prøve på Prada Linea Rossa solbriller med vårt online monteringsverktøy!

Når du har funnet det rette paret med Prada Linea Rossa solbriller til deg, er det bare å bestille og Mister Spex vil levere brillen i postkassen din. Vi tilbyr rask levering over hele Europa.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.