Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

MARC O'POLO Eyewear

(115)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 115

Solbriller fra Marc O’Polo Eyewear

Det svensk-tyske motemerket Marc O’Polo Eyewear har produsert kvalitetsklær siden 1967 og har nå utvidet sortimentet med denne lekre solbrillekolleksjonen. Varemerket har sin base i Stockholm og har designet en komplett brillekolleksjon som er både glamorøs og moderne. Mister Spex’ nettside er det ideelle stedet for å velge de perfekte solbrillene som gir deg en ren, tidsriktig look.

Marc O’Polo Eyewear lykkes alltid med å være frisk, men likevel tidløs i sin design, og solbrillekolleksjonen er ikke noe unntak. Denne vakre kolleksjonen har både slanke og kraftige innfatninger som passer til dine naturlige ansiktstrekk, og byr på særpregede mønstre og nyanser som skaper en tidsriktig look. Velg mellom klassisk svarte og brune innfatninger for en naturlig finish eller unn deg en fargeklatt med røde, blå eller gullfargede modeller. Det er ingen grunn til å vente med å kjøpe solbriller.

På Mister Spex finner du et fantastisk utvalg av stiler, og kjøper du våre solbriller før kl. 14.00, sender vi dem samme dag. Få din favorittmodell tilsendt raskt og sporbart, så slipper du å vente lenge på designersolbrillene dine.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo