Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Marc Jacobs

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Marc Jacobs
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Marc Jacobs Solbriller

(92)

Solbriller fra Marc Jacobs på Mister Spex

Marc Jacobs har vært sjefdesigner hos Louis Vuitton siden 1997 og har grunnlagt sitt eget motemerke, Marc Jacobs. Akkurat som designeren selv er brillene i Marc Jacobs’ kolleksjon utadvendte og alltid i forkant av trendene. Marc Jacobs’ solbriller er unike og lette å gjenkjenne. Kolleksjonen preges av svært høy kvalitet og kraftige plastinnfatninger i spennende farger. Det gir solbrillene stabilitet og komfortabel passform, selv når de brukes i lengre perioder. Du kan kjøpe dine favorittmodeller i Mister Spex’ nettbutikk.

Marc Jacobs liker det som sjokkerer andre. Han elsker at solbrillene er i fokus for en stil, med kraftige mønstre og farger. Selv om noen modeller tilsynelatende ikke passer til hverdagsbruk, er de definitivt et must for alle trendsettere. Hypen rundt solbrillene fra Marc Jacobs er enorm og tilsynelatende evigvarende. Alle som elsker mote fra Marc Jacobs, vil bli fra seg av begeistring over den nye brillekolleksjonen. Marc Jacobs designer også solbriller for menn. Herrekolleksjonen er imidlertid mer dempet i fargene med modeller som kan brukes daglig. Med disse solbrillene får du et flott utseende og tilstrekkelig UV-beskyttelse for øynene. Ettersom de er «Made in Italy», kan du være sikker på at du får førsteklasses håndverk og materialer.

Interessert? Da kan du bestille din favorittmodell og få den sendt hjem til deg eller prøve et par ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy. Hvis det virtuelle prøveverktøyet er utilgjengelig, kan du likevel prøve dine utvalgte solbriller ved å laste opp et bilde av deg selv eller ved å bruke et bilde fra Mister Spex‘ bildegalleri. Med disse alternativene blir beslutningsprosessen enklere, slik at du finner de rette solbrillene. I løpet av noen få dager kan du ha dine solbriller fra Marc Jacobs i hånden.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.