Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Humphreys

HUMPHREY'S


HUMPHREY's Eyewear er et forfriskende, fargerikt, og autentisk merke. Dette internasjonale merket står for utradisjonell og ungdommelig design inspirert av "urban street style".

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke HUMPHREY´S eyewear
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

HUMPHREY´S eyewear Solbriller

(115)

Solbriller fra Humphrey´s Eyewear

Ønsker du din egen, individuelle stil, vil du garantert få suksess med solbrillene fra det hippe og forfriskende unge varemerket Humphrey´s Eyewear. Humphrey´s Eyewear kommer fra det tradisjonsrike selskapet Eschenbach, som har levert optisk utstyr og synsprodukter av høyeste kvalitet siden 1913. Det vender seg mot unge mennesker som vil gå sin egen vei og fortelle sin egen historie. Humphrey´s Eyewear har derfor med overlegg snudd ryggen til konvensjonene og fortryller med sine herlig utradisjonelle og selvsikre modeller. Ikke overraskende er det én ting som framfor alt preger Humphrey´s Eyewear solbrillekolleksjon: et utrolig mangfold!

Kreativitet og design er og blir varemerkets styrke. Et stort utvalg av attraktive farger, en overflod av former og et sikkert øye for detaljer gir solbrillene fra Humphrey´s Eyewear en særpreget og unik karakter. Humphrey´s Eyewear byr på en imponerende variert kolleksjon som definitivt omfatter alt som er «in». Modellene er herlig elegante, klassiske eller kanskje litt utradisjonelle – men uansett er de et must enten du rusler langs stranden eller tar deg en tur på byen. Og for å være sikker på at du ikke stivner i gamle rutiner bør du følge varemerkets korte og konsise motto: Vær annerledes!

Bruk vårt virtuelle prøveverktøy for å finne din favorittmodell fra Humphrey´s Eyewear eller få den tilsendt, slik at du kan prøve den hjemme. Solbrillene fra Humphrey´s Eyewear på Mister Spex inkluderer superhardt belegg på glassene fra utvalgte optikere. Med vår 90-dagers returrett kan du returnere varen til Mister Spex innen 90 dager fra kjøpstidspunktet og enten bytte brillene i en annen modell fra vårt omfattende sortiment eller få refundert kjøpesummen. Si nei til tradisjoner og ja til en spennende livsstil! For mennesker som ikke passer inn i det konvensjonelle, som tenker selv, som er tro mot sin egen karakter. Akkurat som brillene fra Humphrey´s Eyewear! Med sin ukonvensjonelle og selvsikre design sier varemerket: «Vær annerledes med briller fra Humphrey´s Eyewear.» «Vær annerledes» står for briller som ikke er for strenge.

Hver modell bruker klassiske former og forvandler dem til noe nytt med små forbedringer. Her finner du alt fra nerdelooken til retrostilen og sprø mønstre på stengene. Det blir vanskelig å velge, for hos Humphrey´s Eyewear finner du alt som er «in». Vær annerledes! Det hippe og forfriskende unge varemerket Humphrey´s Eyewear kan kanskje best beskrives med dette korte og konsise mottoet. Ønsker du din egen, individuelle stil, vil du garantert få suksess med solbrillene fra det hippe og forfriskende unge varemerket Humphrey´s Eyewear.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.