Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Gradient solbriller

Gradient solbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

Gradient solbriller

(1.452)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 1.452

Solbriller med sjattering på Mister Spex Norge

Solbriller med sjattering i glassene er ideelle til både innendørs og utendørs aktiviteter og har mørk fargetoning øverst, som gradvis blir lysere nedover. Den mørkeste toningen beskytter øynene mot solstrålene, mens den lysere delen av glassene gir klart syn. Så hvis du for eksempel kjører bil, motvirker den øverste delen av glassene blending, mens den nederste delen sørger for optimal oversikt over dashbordet. Den unike toningen gjør glass med sjattering ideelle til varierte aktiviteter som bilkjøring, shopping, fester, fotturer, flyturer osv.

Solbriller med sjattering i glassene er en fin kombinasjon av stil og funksjonalitet og fås i en rekke iøynefallende farger, former og størrelser for enhver smak. På Mister Spex finner du et imponerende utvalg av solbriller med sjattering i glassene fra toppmerker som Ray-Ban, Gucci, Prada, Burberry, Carrera og mange flere.

Som Europas fremste nettoptiker kan vi tilby virtuelt prøveverktøy og effektiv og sporbar levering – vi gjør alltid vårt ytterste for at du skal få en hyggelig opplevelse når du kjøper solbriller med sjattering hos oss.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.