Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Emporio Armani
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Emporio Armani Solbriller

(55)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 55 av 55

Solbriller fra Emporio Armani

Emporio Armani er den andre serien fra den italienske designeren Giorgio Armani – med en yngre, mer sporty stil enn hovedkolleksjonen. Solbrillekolleksjonen fra Emporio Armani kombinerer de siste trendene med minimal design og den spesielle Armani-elegansen.

Armani har satt sitt preg på moteverdenen siden 1975. De karakteristiske modellene i solbrillekolleksjonen fra Emporio Armani utstråler den selvtilliten og stilen som er typisk for merket. Disse modellene er for mennesker som vil ha noe mer enn hva tradisjonelle solbriller kan tilby. I tillegg til den umiskjennelige stilen kjennetegnes Emporio Armanis solbriller av kvalitetsmaterialer og utsøkt håndverk.

På Mister Spex finner du dine perfekte Emporio Armani-solbriller. Enten du ønsker deg en klassisk, rektangulær modell i svart, en havanabrun innfatning med overdimensjonerte glass eller en moderne modell med buet monoglass, har vi Emporio Armani-solbrillene for deg.

Velg din favorittmodell og få mer informasjon på den individuelle produktsiden. Vi har en rekke bilder og en 360-graders visning hvor du kan se dine nye solbriller på nært hold og fra alle vinkler! Og best av alt: med vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne de perfekte solbrillene til ansiktet ditt hjemme i din egen stue.

Husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Emporio Armani-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.