Carolina Herrera
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Carolina Herrera

(34)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 34 av 34

Solbriller fra Carolina Herrera

Carolina Herrera kan med god grunn kalles et usedvanlig talent. Med sin teft for ubetinget eleganse, sitt samspill mellom form og farge og sin sans for detaljer er hun i dag en av de mest ettertraktede og framgangsrike haute couture-designerne. Utrolig nok har ikke designeren, som er født i Venezuela, utdanning innen design. Hennes imponerende ferdigheter er ene og alene selvlært. I 1980 la Herrera grunnlaget for sitt moteimperium da hun, etter anbefaling fra venner, lanserte en liten kolleksjon av egendesignede kjoler på markedet. Kolleksjonen ble en så umiddelbar suksess at Carolina Herrera flyttet fra hjemmet sitt i Venezuela til motemetropolen New York. Det var her hun etablerte varemerket med sitt eget navn i 1981.

Solbrillene fra Carolina Herrera har en tidløs eleganse og en herlig feminin og ren stil. Designen har tydelig fokus på detaljer, og stilen er klassisk, men likevel moderne. Geometriske former og mønstre hånd i hånd med eleganse og raffinement er en perfekt beskrivelse av Carolina Herreras imponerende forståelse av estetikk: Enten det gjelder et klesplagg eller en parfyme, må klarhet komme fra det innfløkte.

Solbrillene fra Carolina Herrera inspirerer med sine duse farger som framhever øynenes karakter på en elegant måte. Innfatningene er preget av vakre fargekombinasjoner og toner, for det meste i varmbrune og gylne nyanser og klassisk svart. Små nagler og intrikate mønstre og trykk, samt den sofistikerte bruken av varemerkets initialer, er spennende detaljer som hever produktene.

Solbrillene fra Carolina Herrera er laget av kvalitetsplast og metall. De imponerer med høy kvalitet og førsteklasses håndverk som gjør varemerkets profil komplett. Du finner solbrillene fra Carolina Herrera 2017 i vår nettbutikk sammen med flere solbriller fra andre varemerker.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo