Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Burberry Sonnenbrillen
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Burberry Solbriller

(51)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 51 av 51

Solbriller fra Burberry

Det engelske motehuset Burberry kan skilte med en elegant solbrillekolleksjon. Luksusmerket kan se tilbake på en tradisjonsrik historie: klær og motetilbehør har vært produsert under Burberry-navnet i over 150 år.

Disse stolte tradisjonene gjenspeiles i Burberrys solbrillekolleksjon, selv om designen ikke på noen måte har blitt hengende igjen i fortiden. Solbrillene i denne kolleksjonen er naturlig elegante, men likevel preget av moderne designelementer. Mange av modellene i Burberrys solbrillekolleksjon har overdimensjonerte glass, noe som gir både menn og kvinner tilstrekkelig beskyttelse mot solen – og mot nysgjerrige blikk og paparazzifotografer!

Flere av Burberrys solbrillemodeller leker bevisst med varemerkets mest berømte symbol. For eksempel det velkjente rutemønsteret på modellen Burberry BE 4040 i form av integrert rhinstein. Burberry gir en ny tolkning av varemerkets tradisjonelle kjennetegn i en moderne form som skaper en uventet, morsom effekt.

Modellen Burberry BE 3042 1005/13 er ekstra populær på Mister Spex. Disse solbrillene har en delikat innfatning. De bruntonede glassene er moteriktig store.

Utforsk vårt varierte sortiment av Burberry-solbriller helt risikofritt! Alle kjøp på Mister Spex omfattes av vår 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Skulle du ikke være helt fornøyd med passformen eller kvaliteten på dine Burberry-solbriller, kan du returnere dem til Mister Spex og velge en annen modell fra vår nettbutikk.

Du vil helt sikkert finne din favoritt i vår elegante solbrillekolleksjon fra Burberry. Når du har funnet dine drømmesolbriller, kan du se hvordan de passer ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy. Legg dem i handlekurven, så sender vi dem hjem til deg!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.