Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Prada-linea-Rossa
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(67)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 67

Prada Linea Rossa hos Mister Spex

Prada Linea Rossa (tidligere Prada Sport)er en linje som tilhører Prada-merket. I 1978 overtok Miuccia Prada sin bestefars selskap og, takket være sine fantastiske design, gjorde Prada til et av de mest suksessrike og innflytelsesrike motemerkene i verden. På bare noen få år klarte hun å forvandle den kjedelige lærvareprodusenten Fratelli Prada, til Prada - det ledende moteselskapet. Hun overbeviste moteverdenen med sine unike design og en veldig individuell tolkning av mote. Derfor er Prada i spissen for moderne motemerker i dag. Kjernevirksomheten, som selger sko, vesker og lærvarer, har holdt seg tro mot merkevaren. Dame- og herrekolleksjoner for kresne kunder har imidlertid alltid spilt en viktig rolle i selskapet. Miu Miu og Prada Beauty er undermerker og tilbyr mote for den unge, urbane middelklassen. Tallrike motetilbehør er nå også tilgjengelig fra Prada-verdenen.

Prada Linea Rossa-merket tilbyr mote og tilbehør for menn og kvinner som ønsker å kombinere det praktiske med eleganse og stil. Produktsortimentet inkluderer også sko og briller.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo