Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Polaroid
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

varer

(234)

Viser produkter 1 to 60

Polaroid på Mister Spex

Optikergiganten Polaroid har sin bakgrunn i skarpe, klare glass av svært høy kvalitet for bruk i solen eller snøen. Polaroid på Mister Spex tilbyr et bredt utvalg av briller som er supre til alle former for trening og mer til, og er en favoritt blant idrettsutøvere og friluftsmennesker. Samtlige modeller fås i flere toninger og motvirker blending svært godt ved hjelp av polariseringsteknikker som stenger ute «hvitt lys» fra sol eller snø, og dermed forbedrer synet ved skarpe lysforhold.

Selv om brillene fra Polaroid på Mister Spex er basert på teknologi og vitenskap, fås de i et bredt utvalg av sporty og trendy modeller som er svært populære blant både yngre moteløver og idrettsutøvere. Polaroid på Mister Spex imøtekommer alle behov, fra wayfarerstilen og sporty omsluttende modeller til retromodeller fra 40- og 70-tallet og klassiske pilotbriller.

Hvilken stil skal du velge? Det kan være noe helt annet å velge solbriller enn vanlige briller, og solbriller kan variere mye i utseende bare på grunn av fargen på glassene. Men benytter du deg av Mister Spex’ virtuelle prøveverktøy, vil du kanskje finne en ny stil du aldri har tenkt på, og ha masse moro på kjøpet!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.