Mister Spex' eget merke

Mister Spex Brillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 048 Resultater

Det er lett som en plett å kjøpe briller hos Mister Spex. Har du oppdaget noen briller du liker, men har ikke lyst til å dra til en optiker for å prøve innfatninger? Da har vi gode nyheter til deg! Hos oss kan du shoppe briller hjemme fra sofakroken i din egen stue. Vi har et stort utvalg av damebriller og herrebriller du kan bla gjennom i ro og mak. De fleste brillebrukere trenger å korrigere synet ved hjelp av brilleglass med styrke. Mister Spex tilbyr mange etterspurte merker for damer og herrer – vi har faktisk mer enn 3000 modeller i sortimentet vårt. Der finner du garantert noe du liker, enten du ønsker deg moderne briller med styrke i glassene fra våre egne merker eller moteriktige og feminine briller med spennende former og kule farger. Hos Mister Spex får du drømmebrillene til uslåelige priser.

Briller uten ramme gir et elegant og diskré inntrykk, og passer like godt til både menn og kvinner. I dag kan man få plastglass som er så lette at det går fint å lage rammeløse briller også til sterkere synsstyrker. I tillegg til at de er elegante, er den lave vekten også et viktig kriterium for å velge rammeløse briller. Hvis du er mye på farten, for eksempel på jobbreiser, bidrar den lave vekten til at de er behagelige å ha på seg over lengre tid. Briller med filter mot blått lys er nyttig for alle som sitter mye foran dataskjermen. Våre briller med blålysfilterteknologi gjør at øynene kan slappe av, også når du sitter lenge foran skjermen. Svart er og blir den ultimate klassikeren. Denne fargen er allsidig og passer til alt. Uansett om du går for en sporty, moderne, elegant eller luksuriøs stil, begår du ingen feilsteg når du velger svart. Svarte innfatninger er derfor et utsøkt tilbehør som passer til enhver look. Mister Spex‘ kolleksjon byr på hundrevis av svarte brillemodeller, unik design og førsteklasses kvalitet.

For å gjøre det lettere å søke etter nye briller anbefaler vi å bruke filterfunksjonen i navigasjonsmenyen til venstre, så du kan begrense utvalget av brillemodeller til dine ønsker. Tips: Mister Spex’ filterfunksjon hjelper deg til å finne drømmebrillene på noen få klikk. Ansiktsform: Her finner du innfatninger som passer til ansiktsformen din og fremhever dine beste trekk. Du kan begrense søket til runde, firkantede, hjerteformede eller ovale ansikter. Du finner mer informasjon om hvilke innfatninger som passer til deg i våre tips til valg av innfatning. Brillebredde: Begrens søket til modeller som passer hodebredden din. Tommelfingerregelen er brillene ikke bør være smalere eller bredere enn ansiktet ditt. Unntaket er motemodeller med spesielle utforminger. Hvis du allerede har en brille som passer bra til deg, kan du måle brillen langs den øvre kanten på innfatningen og skrive inn bredden i millimeter. For å gjøre dette, klikker du på linjalen under filteret og angir målene. Hvis du er usikker på hvilken rammebredde som er optimal til deg, kan du finne noen nyttige tips under «service». Brilleform: Hvis du vet om en brilleform du liker godt, kan du velge denne formen her. Hvis du fremdeles er usikker på hva som kler deg best, anbefaler vi å filtrere etter ansiktsform i stedet. Type innfatning: Dette filteret sorterer modellene utfra om de er uten ramme, med hel ramme eller med halv ramme. Briller uten ramme er elegante og perfekte til en minimalistisk stil. Briller med hel ramme er den klassiske varianten, men de kan også være oppsiktsvekkende, trendy tilbehør med grenseløse muligheter til å leke med former, farger og detaljer. Briller med halv ramme fås i to utførelser. Briller med ramme på undersiden brukes som oftest som lesebriller. Briller med ramme på oversiden er gjerne et moderne tilbehør, men mer diskré enn briller med hel ramme. Farge: Brillene bør passe til hårfargen og øyefargen din. Lyse typer kler gylne, brune eller pastellfarger svært godt, mens mørke typer gjerne kan bruke sterkere farger. Materiale: Hvis du er på jakt etter et bestemt materiale i innfatningen, kan du bruke dette filteret. Innfatninger i plast er behagelige å ha på seg og kommer i utallige former og farger. Metaller, som titan, passer supert til den klassiske stilen, og er dessuten både robuste og slanke på samme tid.

Mister Spex gjør det lettvint for deg å prøve brillene hjemme hos deg selv. Ved hjelp av vårt virtuelle prøverom kan du raskt se om brillene passer til deg. Du kan prøve alle brillene med et bilde av deg eller med webkameraet. Du kan bla gjennom det store utvalget i vår nettbutikk og finne din nye favorittbrille i ro og mak. Våre énstyrkeglass er inkludert i prisen når du kjøper briller hos oss, uansett hvilken innfatning du bestemmer deg for. Vi tilbyr dessuten fargetonede solbrilleglass for mange av modellene i Mister Spex' solbrillesortiment, med glass som har tilsvarende utseende som de opprinnelige solbrilleglassene. Du kan bestille opptil fire briller til gratis hjemlån. Vi sender brillene (uten styrke) kostnadsfritt til deg i løpet av 2–8 virkedager. Når du har mottatt brillene, har du ti dager til å prøve dem hjemme, helt uforpliktende. Det er fri frakt på returen av hjemlånet. Hvis du bestemmer deg for å beholde en av brillene, kan du angi synsverdiene dine online. Vi sender så en ny brille (med styrke) til deg i løpet av 6–15 virkedager. Det er fri frakt på kjøp over 700 kr. Du kan kjenne deg helt trygg når du bestiller hos Mister Spex. Vi tilbyr nemlig 30 dagers åpent kjøp, slik at du problemfritt kan returnere brillene, selv om det er satt i glass med styrke i dem. Du får igjen hele beløpet for kjøpet. Fraktkostnadene for retur av briller med styrke betales av kunden.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo