Kom mai, du skjønne milde – 20% på din vårlook¹ – Kode: HAPPYMAY
	Neon solbriller

Neon solbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Neon solbriller

(87)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 87

Neon-solbriller hos Mister Spex

Neon-solbriller er en strålende måte å skille seg ut fra mengden på. Deres muntre lyse farger er tingen for ferier, fester og mer. Hos Mister Spex finner du et utmerket utvalg av neonsolbriller som passer til enhver ansiktsform.

Hva kan du bruke med solbriller i neon? Hva du vil! Velg denim, en skarp dress for kontrast eller til og med neonklær. Du kan også knekke neonlegemets maling for et kult utseende. I tillegg til å se fantastisk ut i solbrillene vil glassene av neon beskytte øynene dine mot solen og redusere det irriterende gjenskinnet du kan få når været er solfylt.

Det er mange grunner til å kjøpe solbriller fra Mister Spex.Vi gjør det veldig enkelt å finne det perfekte paret for deg, da vi tilbyr en online rammetilpasningstjeneste hvor du kan prøve på så mange solbriller du vil. Bare last opp et bilde eller bruk webkameraet ditt, så kan du praktisk talt legge et hvilket som helst antall rammer på ansiktet slik at du får sett hvordan du kler dem. I tillegg sender vi deg bestillingen din fraktfritt dersom du handler over 700kr.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo