Solbriller

Neon solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
478 Resultater

Neon-solbriller hos Mister Spex

Neon-solbriller er en strålende måte å skille seg ut fra mengden på. Deres muntre lyse farger er tingen for ferier, fester og mer. Hos Mister Spex finner du et utmerket utvalg av neonsolbriller som passer til enhver ansiktsform.

Hva kan du bruke med solbriller i neon? Hva du vil! Velg denim, en skarp dress for kontrast eller til og med neonklær. Du kan også knekke neonlegemets maling for et kult utseende. I tillegg til å se fantastisk ut i solbrillene vil glassene av neon beskytte øynene dine mot solen og redusere det irriterende gjenskinnet du kan få når været er solfylt.

Det er mange grunner til å kjøpe solbriller fra Mister Spex.Vi gjør det veldig enkelt å finne det perfekte paret for deg, da vi tilbyr en online rammetilpasningstjeneste hvor du kan prøve på så mange solbriller du vil. Bare last opp et bilde eller bruk webkameraet ditt, så kan du praktisk talt legge et hvilket som helst antall rammer på ansiktet slik at du får sett hvordan du kler dem. I tillegg sender vi deg bestillingen din fraktfritt dersom du handler over 700kr.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo