Solbriller

Transparente solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
534 Resultater

Transparente solbriller fra Mister Spex

En av de nyeste brilletrendene sett overalt fra catwalken til street style, er transparente solbriller. Det er noe med klare nyanser som er så kult for øyeblikket : frisk, kul, moderne og likevel på en eller annen måte også tidløs. Mister Spex har et fantastisk utvalg av denne fashion-forward-stilen i mange forskjellige former og glassfarger. Finn et par gjennomsiktige solbriller som passer til din stil og ditt liv, og du vil helt klart være ute med et av de siste mote- statements.

Få transparente solbriller med topp linser

Solbriller med gjennomskinnelige rammer i en elegant silhuett vil få deg lagt merke til på stranden eller i byen. Noe av det du vil legge merke til hver dag hvis du bruker gjennomsiktige solbriller fra Mister Spex, er hvor fantastiske linsene er. Linser på solbriller fra Mister Spex gir full UV-beskyttelse og er behandlet med et antirefleksbelegg for å holde synet skarpt og øynene dine beskyttet. Selvfølgelig har Mister Spex også transparente solbriller med polariserte brilleglass, slik at du kan bruke den krystall-aktige trenden uten å gå på akkord med beskyttelse for synet ditt - selv i forhold der det er mye gjenskinn.

Styrkeglass til dine solbriller

Mister Spex tilbyr mange stiler innen de transparente solbrillene fra toppmerker med reseptbelagte brilleglass. Få stilige briller som dekker alle behov fra Mister Spex - synskorreksjon, beskyttelse mot skadelige UV-stråler, beskyttelse mot gjenskinn (hvis du velger polariserte linser) og mer. Se etter transparente solbriller som er betegnet som "med styrkeglass" på nettstedet vårt, og begynn å bygge dine solbriller.

Hvordan velge transparente solbriller

Når du handler transparente solbriller, må du være oppmerksom på ansiktsformen din. Dersom du har et ansikt med markerte kantete trekk, vil et par transparente solbriller med en rund form passe deg perfekt. Et par Oakley Frogskins med gjennomsiktig ramme og fargede iridiumlinser er symbolet på moderne kulhet, og de vil passe til mange ansiktsformer. Eller kombiner to mega-trender hvis du velger gjennomsiktige briller med en kattøye-form.

Prøv transparente solbriller - med vår virtuelle prøvefunksjon

Er du klar til å gi transparente nyanser en sjanse? Bruk den enkle, men effektive online prøvefunksjonen hos Mister Spex, så vil du snart finne den fantastiske brillen blant vårt utrolige utvalg. Alt du trenger å gjøre er å ta et raskt bilde med webkameraet eller smarttelefonen din - eller laste opp et bilde du allerede har - og begynne å prøve dine favorittalternativer.

Bestill gjennomsiktige solbriller fra Mister Spex

Handle de mest populære stilene med gjennomsiktige solbriller til fornuftige priser. Du vil bli strålende fornøyd med komforten, besparelsen, kvaliteten og servicen du får når du bestiller solbriller online fra Mister Spex. Bli blant de over 1,5 millioner fornøyde kunder over hele Europa og nyt:

 • Gratis levering for ordrer over 700kr

 • 30-dagers pengene tilbake garanti dersom du ikke er helt fornøyd

 • Stort utvalg av populære, solbriller av høy kvalitet fra top merker

 • Komplett UV beskyttelse og antirefleks behandling på alle solbrilerpar

 • Erfarne og kunnskapsrike medarbeidere som er klare til å hjelpe deg dersom du trenger det

 • Styrkeglass tilgjengelige for mange av solbrillemodellene

 • Innovativ virtuell prøvefunksjon som gjør shoppingen enkel

 • Rimelige priser

Transparente solbrillervil bli høydepunktet i garderoben din og garanterer øyeblikkelig stil. Kjøp ditt nye solbrillepar online hos Mister Spex i dag.

Halv garnityr briller fra Mister Spex

Når det kommer til designer briller med halve innfatninger, har vi mye å velge mellom i vårt utvalg. Vår utvidede samling inkluderer internasjonalt anerkjente designere som Carrera, Prada, Nike Ray-Ban og mange flere, alle til attraktive priser som din bank konto vil elske. Med vårt digitale prøverom kan du prøve på så mange halv garnityrer som du måtte ønske før du legger inn din bestilling, fra komforten i ditt eget hjem.

Se flott ut i ett par halv-garnityr innfatninger

Briller handler om mye mer enn enn de synsmessige aspektene, og vårt utvalg av briller med halv ramme består av fantastiske briller fra anerkjente designere. Fra ultra- trendy til klassiske, du vil finne de halv- garnityrene som vil passe din personlige stil perfekt. Vår kolleksjon består av innfatninger fra internasjonale designere som:

 • Ray-Ban

 • Oakley

 • Puma

 • Carrera

 • Dolce & Gabbana

 • Prada

 • Porsche, og mange flere.

Med et så stort utvalg av stiler å velge mellom, hos Mister Spex finner du halv- garnityrer som ikke bare passer ansiktet ditt, men også stilen din - og alt sammen til en god pris som gjør deg glad. Det er også mer, vårt online prøveverktøy lar deg prøve på så mange briller du vil, slik at du vet hvilke innfatninger som passer deg best før de nye halv- garnityr briller blir levert.

Mer enn bare stilige briller

Uansett hvilke briller du til slutt bestemmer deg for å bestille, leverer vi briller med glass av høy kvalitet designet for å vare. Dersom du ønsker kan du sende brilleseddelen din til oss, så vil vi hjelpe deg å legge inn informasjonen, eller veilede deg videre i prosessen. Brillene blir montert av kvalifisert personell ved vårt verksted i Berlin. Og levering er gratis hvis bestillingen er fra 700.- kr og over.

Våre standard styrkeglass leveres med UV-filter og antirefleksbehandling og er inkludert i kjøpesummen på brillene dine, og for et ekstra tillegg kan du piffe opp brilleglassene dine enda mer. Legg på et hydrofobt belegg slik at brilleglasset frastøter vann og fett, eller legg en solbrillefargetone til glassene for å komplementere utseendet ditt. Å ha polariserte brilleglass i brillene dine er spesielt nyttig hvis du planlegger å kjøre eller gjøre utendørs idretter mens du bruker de nye semi-kantløse brillene, og våre fotokromatiske linser tilpasser seg lyset slik at du ikke trenger å bytte frem og tilbake mellom briller og solbriller hver gang du går ut.

Dra nytte av Mister Spex utmerkede service

Når du bestiller halv- ramme brillene dine fra Mister Spex, inkluderer vi de fordelene du liker:

 • Designer briller

 • Styrkeglass av høy kvalitet med ekstra beskyttelse for øynene dine

 • Attraktive priser

 • Online prøveromsverktøy

 • Gratis levering på ordrer over 700.-kr

 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

 • Med alle disse fordelene er det ingenting som hindrer deg i å kjøpe ditt neste par trendy halv garnityrer fra Mister Spex. Bla gjennom vårt utvalg i dag, du vil garantert finne de perfekte briller du leter etter!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo