Solbriller

Barnesolbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
1 Resultat

Barnesolbriller av høy kvalitet hos Mister Spex

Barn elsker å tilbringe tid ute. Men øynene deres er spesielt følsomme for UV-stråling, noe som kan forårsake varige skader. Hold øynene beskyttet med et par slitesterke, solbriller av høy kvalitet fra Mister Spex. Mister Spex tilbyr et stort utvalg solbriller til barn. Uansett hvilke opplevelser du har planlagt med barna dine utendørs, med solbriller til barn fra Mister Spex, vil du føle deg god å vite at øynene deres får beskyttelsen de trenger fra tidlig alder.

Hvorfor er solbriller viktig for barn?

De fleste foreldre er pliktoppfyllende med å bruke solkrem for å beskytte barnas hud mot UV-stråler. Men barnas øyne skal heller ikke glemmes når du forbereder deg på aktiviteter utendørs. Barnas netthinne er tydeligere enn voksne netthinner. Dette betyr at mer lys kommer inn i barnas øyne, noe som gjør dem spesielt følsomme for de negative effektene av UV-lys .

For å unngå høye nivåer av soleksponering for hele ditt barns øye område, velg solbriller som har linser i topp kvalitet som blokkerer UV lys helt , i tillegg til innfatninger som er komfortable og sitter tett til ansiktet. Og husk at solbriller er viktige ikke bare om sommeren, men også om vinteren. Solens stråler som reflekterer seg fra snødekte overflater mens de for eksempel går på ski, kan være like skadelige som refleksjon fra innsjøer og hav i de varmere månedene. Derfor er det lurt å gjøre det å bruke solbriller til en vane for barnet ditt hele året.

Oppdag stilige og effektive solbriller for barn på Mister Spex

Med barnas solbriller tilgjengelig på nettet fra Mister Spex, vil barnet ditt være godt utstyrt for å være ute i solskinnet, enten det er ved bassenget, i skibakken eller på vei til skolen. Hos Mister Spex kan du velge mellom en rekke stiler og farger for å finne solbrillene som vil passe ditt barn best . Alle våre solbriller er fra ledende merker som tilbyr full UV-beskyttelse noe alle trenger. Noen modeller er til og med tilgjengelige med styrkeglass hvis barnet ditt normalt bruker briller. Barnet ditt vil elske de mange fasjonable valgene som er tilgjengelige på Mister Spex - og du vil elske å vite at de har på seg beskyttelsesbriller av høy kvalitet.

Prøv på et par solbriller til barn!

Med det praktiske «prøv på» brillene hos Mister Spex kan du se hvordan alle solbriller i vårt sortiment ser ut på barnet ditt. Du vil raskt få et godt bilde på om solbrillen passer ditt barn. Både til personlighet og individuelle stil. I tillegg kan du bla gjennom, prøve på og bestille solbriller til barn fra Mister Spex fra hvor som helst og når som helst .

Finn de beste solbrillene til barnet ditt hos Mister Spex

Start gode vaner tidlig og kjøp et par barnesolbriller fra Mister Spex i dag. Bestilling online fra Mister Spex er en grei måte å få beskyttelsesbriller på med god kvalitet som barnet ditt vil ha glede av hver dag. Fordelene med å bestille fra Mister Spex er:

  • Gratis levering på kjøp over 700.-

  • 30 åpent kjøp

  • Konkurransedyktige priser

  • Enkelt å bruke verktøy for online prøving

  • Vennlig og profesjonell kundeservice

  • Styrkeglass til solbrillene er også tilgjengelig også for barn

Med solbriller av god kvalitet fra Mister Spex, vil hele familien være forberedt på å tilbringe tid i solen trygt og komfortabelt. La frilufts eventyrene begynne!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo