Hvite briller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Hvite briller

(124)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 124

Legg et snev av eleganse til antrekket ditt med hvite briller

Hvit er uten tvil en av de mest allsidige fargene som finnes, den passer godt sammen med andre farger, men kan også på egen hånd gi en klassisk stil. Vårt utvalg av hvite briller er valgt fra verdens beste designere, og dekker alt fra klassiske, mer konservative stiler til mer vågale, motefremmende design som virkelig vil gjøre at antrekket ditt viser.

Bestill stilige hvite briller online fra Mister Spex

Enten du koser deg med den fargerike garderoben din om sommeren eller bruker mer dempede toner om vinteren, er det viktig å ha de riktige brillene til å toppe stilen til antrekkene dine. Med hvite briller har du et par briller med en farge som passer godt til alle fargene som finnes, noe som gir deg den fleksibiliteten garderoben din fortjener.

Vår kolleksjon av hvite briller finnes i alle former og størrelser, fra en rekke internasjonale designere som verdsetter kvalitet like mye som mote. Når du handler online hos Mister Spex, kan du finne hvite briller fra designere som:

  • Tommy Hilfiger
  • Diesel
  • Carrera
  • Boss
  • Carolina Herrera

Enten du foretrekker helt-hvite briller eller et par hvite briller med sprut av andre farger, er vi sikre på at kolleksjonen vår har briller som passer helt til din individuelle stil.

Handle briller hjemmefra

I dagens digitale verden kan ikke bekvemmeligheten ved å handle på nettet overdrives. Når det gjelder briller, er det en viktig del av prosessen å prøve dem på. Når du handler online hos Mister Spex, får du bekvemmeligheten med en nettbutikk, men samtidig den praktiske opplevelsen du ville fått i en fysisk optikerbutikk. Med vår online prøveromfunksjon kan du prøve på så mange briller du vil før du bestemmer deg for hvilken innfatning du vil velge til ditt nye par trendy briller. Verktøyet er enkelt å bruke ved å bruke et bilde du laster opp eller tar med webkameraet ditt.

Når du handler hos Mister Spex, får du topp-ripebestandige brilleglass med dine styrker. Hvert glass har et UV-filter som beskytter øynene dine mot solen, og med de ekstra glassalternativene som er tilgjengelige, kan du tilpasse dine hvite briller med å lage et par briller som er helt perfekt for deg.

Fordelene ved å kjøpe fra Mister Spex

Vi har rammer og linser av høy kvalitet, men tjenesten vår går også mye lenger enn det. Når du bestiller briller i vår nettbutikk, har du også fordelen av:

  • Vennlig, profesjonell kundeservice hvert steg på veien
  • Innovativt online prøveverktøy
  • 30 dagers åpent kjøp hvis du ikke er fornøyd
  • Hvis bestillingen er mer enn kr 700.-, leverer vi den gratis

Hvis stil er like viktig for deg som kvalitet, så har du kommet til rett sted. Bla gjennom vårt utvalg av hvite briller og finn dine favorittrammer!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo