Briller

Grå briller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
1 226 Resultater

Grå briller på Mister Spex Norge

Som du vet, er det minst «50 shades of grey», og på Mister Spex finner du stilige innfatninger i alle varianter av fargen. Fra grafitt til metallfarget, sølv og røkgrå – briller med grå innfatning er allsidige og elegante. Fargen er så trendy at Mister Spex har grå briller fra en rekke toppdesignere som Boss Orange, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Oakley, Ray-Ban og selvsagt Mister Spex’ egen kolleksjon.

Glasögon i nyanser av grått passar alla. De överskuggar inte en skir hudton och ser fantastiska ut på mörka eller olivfärgade hudtoner. Bågformen är lika viktig som färgen och Mister Spex erbjuder kantiga, kattögsformade, ovala, rektangulära och runda bågar i grått som kompletterar olika ansiktsformer.

Alle grå briller fra Mister Spex leveres med glass med eller uten styrke av høy kvalitet. Vi har også grå solbriller som beskytter øynene dine mot UVA- og UVB-stråling når du er ute i solen. Mister Spex er den største leverandøren av briller på nett i Europa og har så langt over 1,5 millioner fornøyde kunder. Bestill trygt på nettet, så får du dine elegante grå briller i løpet av noen dager.

    10%

    Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

    Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

    Betalingsmetoder

    Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

    Levering

    Posten Logo

    For en trygg netthandel

    TRYGG E-Handel Logo