Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
83 Resultater

Prada Linea Rossa hos Mister Spex

Prada Linea Rossa (tidligere Prada Sport)er en linje som tilhører Prada-merket. I 1978 overtok Miuccia Prada sin bestefars selskap og, takket være sine fantastiske design, gjorde Prada til et av de mest suksessrike og innflytelsesrike motemerkene i verden. På bare noen få år klarte hun å forvandle den kjedelige lærvareprodusenten Fratelli Prada, til Prada - det ledende moteselskapet. Hun overbeviste moteverdenen med sine unike design og en veldig individuell tolkning av mote. Derfor er Prada i spissen for moderne motemerker i dag. Kjernevirksomheten, som selger sko, vesker og lærvarer, har holdt seg tro mot merkevaren. Dame- og herrekolleksjoner for kresne kunder har imidlertid alltid spilt en viktig rolle i selskapet. Miu Miu og Prada Beauty er undermerker og tilbyr mote for den unge, urbane middelklassen. Tallrike motetilbehør er nå også tilgjengelig fra Prada-verdenen.

Prada Linea Rossa-merket tilbyr mote og tilbehør for menn og kvinner som ønsker å kombinere det praktiske med eleganse og stil. Produktsortimentet inkluderer også sko og briller.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo