Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
444 Resultater

POLAROID

Polaroid er nok først og fremst kjent for sine polaroidkameraer og har høy status blant alle retro-fans. Kultmerket tilbyr ikke bare fotoprodukter, men har også spesialisert seg innen solbrillemote. Allerede på slutten av 1930-tallet utviklet det amerikanske merket sitt første syntetiske polariseringsfilter for solbriller som beskytter mot forstyrrende reflekser og blending. Siden den gang har Polaroid Eyewear etablert seg som en kjempe innen brillemote. I dag er de viden kjent for sine polariserte solbriller som stadig tolkes på nytt med både klassiske referanser og nyskapende design.

Polaroid solbriller for den motebevisste

Samtlige briller er utstyrt med de funksjonelle UltraSight-glassene som det polariserende filteret er innlemmet i. Slik forhindres forstyrrende reflekser og motlys så du ser klart og tydelig. En rekke modeller kan justeres med korreksjonsglass, hvilket passer for deg som ønsker solbriller med styrke.

Når det gjelder designvalg, er Polaroid blant trendsetterne i bransjen. Form og farge blir tolket på nytt og gjerne tilført et hint av klassisk design eller retroinspirerte aksenter. I 2010 ble Lady Gaga tildelt rollen som creative director og samarbeidet med merket om innfatninger og kreative design som er en sann fryd for øyet.

Stort utvalg solbriller til menn

Polaroid-briller har lenge vært en favoritt hos mange menn siden de tilbyr en rekke klassiske modeller som wayfarer- og pilotbriller. Det er nok ikke uten grunn at disse modellene aldri går av moten. I tillegg beskytter glassene mot UV-stråling og ubehagelig blending. Deres Cool Ray-teknologi ble utviklet allerede på 1950-tallet, opprinnelig for flygere i luftforsvaret som måtte håndtere utfordrende forhold med sterkt blendede sollys. Siden den gang er teknologien videreutviklet og designteknisk optimert til de polariserende glassene vi kjenner i solbriller i dag. Navnet Polaroid kommer for øvrig fra «Polarizing Celluloid».

Polaroid solbriller til kvinner

I deres kolleksjoner rettet spesielt mot kvinner finner vi i tillegg til unisex wayfarer- og pilotmodeller, design med den klassiske cateye-designen kjent fra 50- og 60-tallet. Også her er alle modellene utstyrt med høyverdige glass med UltraSight-teknologi. Ser du etter briller med styrke, er du kommet rett - vi sørger for at glassene tilpasses dine korreksjonsverdier.

Polaroid briller til trening og friluftsliv

Mister Spex tilbyr et bredt utvalg av Polaroid-briller som passer alle ansiktsformer og til bruksområder som trening og friluft. Polaroid er en favoritt blant idrettsutøvere og friluftsmennesker. Samtlige modeller fås i flere toninger og motvirker blending svært godt ved hjelp av nevnte polariseringsteknikker. Her får du altså mye brille til overkommelige priser.

Selv om brillene fra Polaroid har sin begynnelse i teknologiske nyvinninger til annen bruk, får du nå bredt utvalg av sporty og trendy modeller som er svært populære blant både yngre motekjennere og idrettsutøvere.

Finn din stil med Mister Spex

Hvilken stil skal du velge? Det kan være noe helt annet å velge solbriller enn vanlige briller, og solbriller kan variere mye i utseende bare på grunn av fargen på glassene. Her på Mister Spex finner du både eksklusive merker så vel som billige briller (som likevel holder høy kvalitet). Benytter du deg av Mister Spex’ virtuelle prøveverktøy, kan du enkelt prøve deg fram, og kanskje finner du en ny stil du aldri ville ha tenkt passet deg? I tillegg kan du ha det skikkelig gøy når du prøver. Sjekk ut de siste nyhetene fra Polaroid nå.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo