Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
211 Resultater

Burberry på Mister Spex

Når vi snakker om tradisjonelle britiske varemerker, er det ett vi ikke kan unngå å nevne: Burberry. Burberry er ikke noen nykommer på markedet – varemerket erobret moteverdenen for mange år siden. Burberry ble grunnlagt i Basingstoke, England, i 1856 av Thomas Burberry og oppnådde global berømmelse under navnet Burberrys.

En vesentlig faktor i Burberrys suksess var oppfinnelsen av materialet gabardin, som ble patentert i 1888. Dette materialet ble brukt i klær til kongefamilien, samt til offiserer i den britiske hæren og medlemmer av Scotts og Amundsens ekspedisjoner til Antarktis. Den dag i dag brukes det vanntette og slitesterke materialet i mange typer klær.

Thomas Burberry innså snart at oppfinnsomhet og skreddersøm alene ikke fører til suksess. For å stimulere salget av den ikoniske trenchcoaten åpnet Burberry nye butikker i England og rundt om i Europa og la dermed grunnlaget for varemerkets globale suksess. Burberry hadde en nedgangsperiode hvor de klamret seg til et foreldet image, men gjenerobret raskt sin plass blant verdens mest luksuriøse varemerker. Burberrys kreative direktør Roberto Menichetti vrengte rett og slett bare det berømte skotskrutete fôret og skapte dermed det som skulle bli det tradisjonelle motehusets varemerke. Siden den gang har det berømte Burberry-rutemønsteret alltid vært godt synlig. Utallige film- og popstjerner har vist seg i Burberrys ruter, noe som har gitt varemerket ny popularitet.

I dag er Burberry en udødelig klassiker som forener det tradisjonelle og det moderne. Varemerket har for lenge siden tilpasset seg den nye tiden og har kjendiser som Justin Timberlake, David Beckham og Madonna blant sine tilhengere. Takket være den nostalgiske retrotrenden er rutemønsteret in igjen – og ikke lenger bare i luksusbransjen. I dag har det britiske varemerket utvidet sortimentet til å omfatte streetwear, barneklær, parfyme og accessoirer. Til tross for alle tilpasningene til dagens moderne samfunn har Burberry alltid vær tro mot sine røtter – et varemerke som står for førsteklasses kvalitet og høy designstandard.

  • ** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo