Ditt høstkupp: Sikre deg opptil 20 %¹ rabatt nå¹
Gucci

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(484)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 484

GUCCI

Kvalitet, tradisjon og bærekraft har sittet i høysetet hos luksusmerket Gucci i mer enn 80 år. Motekjennere med sansen for eksklusiv design av høyeste kvalitet har for lengst lagt sin elsk på merket, som legemliggjør italiensk mote og håndverk. Slik står merket for luksus og eleganse. Kolleksjonen inneholder store og iøynefallende solbriller og briller, så vel som elegante og delikate modeller. Designeren har lagt vekt på kantete former med og uten border samt en fargepalett som favner bredt. En klassisk eleganse er ivaretatt i hele kolleksjonen. Ved kjøp av Gucci-briller og -solbriller støtter du flere gode saker da sosialt engasjement står i fokus. Selskapet har donert mer enn 12 millioner dollar til UNICEF gjennom årene.

Gucci – ikke bare luksuriøse briller og solbriller

Det italienske motehuset Gucci er selve symbolet på rendyrket luksus og glamour. Merket er viden kjent, også blant dem som ikke følger særlig med på moter og trender. Gucci har kultstatus blant kjennere og tilbyr i tillegg til sine eksklusive kleskolleksjoner, moteriktig tilbehør som briller og trendy solbriller. Selskapets lett gjenkjennbare logo er blitt visuelt tolket i designet på to ulike vis: På den ene siden som initialene til grunnleggeren Guccio Gucci, og på den andre siden som et bissel- og stigbøylemotiv, ofte utført i metall. Dette refererer til selskapets opprinnelse som salmakere.

En favoritt blant kjendiser og trendsettere

Den tidløse skjønnheten og elegansen til Guccis moteprodukter har alltid begeistret de store stjernene, blant andre Peter Sellers, Samuel Beckett, Liz Taylor og Jackie Kennedy, bare for å nevne noen få som har bidratt til luksusmerkets berømmelse. Sistnevnte hadde en skulderveske fra Gucci, viden kjent som «Jackie O-vesken» - som fortsatt er svært ettertraktet. Et silkeskjerf med eksklusivt blomstermønster som ble designet for Grace Kelly på 60-tallet, er like relevant i dag som det var den gangen. I dag hører merket til gruppen av våre mest eksklusive designmerker.

Eksklusivt tilbehør: Solbriller og briller

I kolleksjonen finner du ikke bare Gucci-solbriller, men også briller med styrke. Har du lagt din elsk på en av modellene? Du kan enkelt prøve de i vårt virtuelle prøverom, så du får en pekepinn på om det passer din ansiktsform. Hele prosessen går på 1-2-3 og vi veileder deg fra start til begynnelse.

Et motehus som er sitt ansvar bevisst

Gucci vokste raskt og på 70-tallet ekspanderte motehuset til Øst-Asia. På begynnelsen av 90-tallet ble moteguruen Tom Ford kreativ direktør og tilførte Guccis klassiske stil et hint av glamour og provokasjon. Det er ofte det subtilt sensuelle som nevnes i forbindelse med Gucci. Kombinasjonen av nyskapende, iblant vågal mote og førsteklasses italiensk håndverk har gjort Gucci til et unikt motehus siden Guccio Gucci åpnet sitt lille salmakerverksted i Firenze i 1921. En undersøkelse i 2007 viste at Gucci var verdens mest ettertraktede luksusmerke.

Selskapet kan i stor grad takke sjefdesigner Frida Giannini for anerkjennelsen. Hun ikke bare opprettholder, men har gjenopplivet motehusets tradisjoner på en fantastisk måte og tilfører også varemerket en touch av sorgløs ungdommelighet, leken ekstravaganse og feminin selvtillit. Hun er dessuten selskapets sosiale ansvar svært bevisst og har vært sterkt involvert i selskapets samarbeid med UNICEF og en stiftelse som bekjemper vold mot kvinner. Sjekk nettbutikken og finn din favorittbrille i dag!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo