Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Briller til hjerteformet ansikt

Briller til hjerteformet ansikt

Hjerteformede ansikt er karakterisert av at pannen er bredere enn haken. Har du denne ansiktsformen, vil du kle smale, vinklede, runde eller pilotbriller.

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Egenskaper
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Briller til hjerteformet ansikt

(2.852)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 2.852

Briller til hjerteformet ansikt

Er du så heldig å ha et hjerteformet ansikt, bør du gjøre mest mulig ut av det med perfekt tilpassede briller. Mister Spex har et stort utvalg briller til hjerteformet ansikt fra en rekke hotte, moderne designere. Uansett hvilken farge på innfatningen du er ute etter og uansett synsbehov, vil du garantert finne dine favorittbriller her.

Disse brillene til hjerteformet ansikt er ideelle for deg som er motebevisst. De understreker den delikate haken, som ofte er et særtrekk i et hjerteformet ansikt. Finn en innfatning i en farge som matcher øynene dine, for ekstra wow-faktor! Bruker du briller med høy styrke, kan det også være lurt å velge tynnere glass for å få mest mulig ut av dine nye briller. Uansett om du er nærsynt eller langsynt eller trenger glass som er korrigert for astigmatisme, har denne fantastiske brillekolleksjonen alt du trenger for å se godt og se bra ut.

På Mister Spex kan du prøve så mange briller du vil ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy i 3D. Vi tilbyr trygg og effektiv levering med Posten.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.