Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Prada-linea-Rossa
  Briller       Solbriller
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Prada Linea Rossa

(35)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 35 av 35

Prada Linea Rossa-briller hos Mister Spex

Utvalget av Prada Linea Rossa-briller hos Mister Spex er en kolleksjon innen det berømte og fasjonable Prada-merket. Gjennom å kombinere innovativt sportsdesign og teknologi med high- fashion motetrender, har Prada laget et utvalg briller som tilbyr høy kvalitet og raffinement, og appellerer til mennesker i alle aldre. Dette gjør dem til det ideelle brillevalget både for sport og fritid, og du kan få et flott utvalg av Prada Linea Rossa-briller hos Mister Spex, gjennom nettbutikken.

Hver Pradabrille er merket med en karakteristisk rød linje på innsiden av stengene, kolleksjonen av Prada Linea Rossa-briller hos Mister Spex, benytter de nyeste sportsdesignprinsippene og -materialene, for å skape banebrytende design som fremdeles har en høy motefølelse ved å fokusere utseendet på klassiske øye fasonger. Dette skaper en kolleksjon som er spesielt fokusert for å tilby en rekke farger og stiler for de som både er motebevisste og de som liker å se bra ut mens de er aktive.

Med sortimentet av Prada Linea Rossa-briller hos Mister Spex kan du velge det perfekte paret med de virtuelle tilpasningsalternativene. Og med Mister Spex kan du nyte service av topp kvalitet, frakt samme dag med bestillinger av solbriller, samt rask og sporbar levering.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo