Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
D&G

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Dolce&Gabbana
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Dolce&Gabbana Briller

(103)

Briller fra D&G

Bella Italia! Nok en gang er det et italiensk varemerke som imponerer med sin eksklusive kvalitet. Luksusmerket Dolce & Gabbana ble grunnlagt i Milano i 1985 av designerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana og er i dag verdensberømt. De to skapte, produserte og markedsførte først kun eksklusive klesplagg, men utvidet raskt porteføljen og ble kjent for sin eksepsjonelle stil. I tillegg til eksklusive klær omfatter luksusmerket i dag fottøy, lærvarer, accessoirer og smykker. De to designerne lanserte sin første brillekolleksjon i 1995.

Den typiske D&G-stilen kjennetegnes av at den er praktisk og eksklusiv. Designerne har en tydelig og konsekvent design preget av hovedsakelig dempede nyanser som gir en klassisk, elegant look. Men i tillegg til klassisk svart, brunt og grått inneholder kolleksjonen også innovativ fargedesign med moderne fargeblokking, lag-på-lag og spennende mønstre. D&G legger stor vekt på håndverk av høy kvalitet, førsteklasses passform og kvalitetsmaterialer som metall og plast i kreative kombinasjoner. Hvert brillepar er gjennomtenkt ned til minste detalj og har derfor en unik stil.

Med Mister Spex’ 90-dagers returrett kan du returnere varen innen 90 dager fra kjøpstidspunktet og få et nytt produkt fra det omfattende sortimentet eller full refusjon av kjøpesummen.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.