Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Dolce & Gabana
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dolce&Gabbana Briller

(83)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 83

Briller fra D&G

Bella Italia! Nok en gang er det et italiensk varemerke som imponerer med sin eksklusive kvalitet. Luksusmerket Dolce & Gabbana ble grunnlagt i Milano i 1985 av designerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana og er i dag verdensberømt. De to skapte, produserte og markedsførte først kun eksklusive klesplagg, men utvidet raskt porteføljen og ble kjent for sin eksepsjonelle stil. I tillegg til eksklusive klær omfatter luksusmerket i dag fottøy, lærvarer, accessoirer og smykker. De to designerne lanserte sin første brillekolleksjon i 1995.

Den typiske D&G-stilen kjennetegnes av at den er praktisk og eksklusiv. Designerne har en tydelig og konsekvent design preget av hovedsakelig dempede nyanser som gir en klassisk, elegant look. Men i tillegg til klassisk svart, brunt og grått inneholder kolleksjonen også innovativ fargedesign med moderne fargeblokking, lag-på-lag og spennende mønstre. D&G legger stor vekt på håndverk av høy kvalitet, førsteklasses passform og kvalitetsmaterialer som metall og plast i kreative kombinasjoner. Hvert brillepar er gjennomtenkt ned til minste detalj og har derfor en unik stil.

Med Mister Spex’ 30-dagers returrett kan du returnere varen innen 30 dager fra kjøpstidspunktet og få et nytt produkt fra det omfattende sortimentet eller full refusjon av kjøpesummen.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.