Dolce & Gabana
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Dolce&Gabbana

(103)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 103

Briller fra D&G Bella Italia

Nok en gang er det et italiensk varemerke som imponerer med sin eksklusive kvalitet. Luksusmerket Dolce & Gabbana ble grunnlagt i Milano i 1985 av designerne Domenico Dolce og Stefano Gabbana og er i dag verdensberømt. De to skapte, produserte og markedsførte først kun eksklusive klesplagg, men utvidet raskt porteføljen og ble kjent for sin eksepsjonelle stil. I tillegg til eksklusive klær omfatter luksusmerket i dag fottøy, lærvarer, accessoirer og smykker. De to designerne lanserte sin første brillekolleksjon i 1995.Den typiske D&G-stilen kjennetegnes av at den er praktisk og eksklusiv. Designerne har et tydelig og konsekvent design preget av hovedsakelig dempede nyanser som gir en klassisk, elegant utseende. Men i tillegg til klassisk svart, brunt og grått inneholder kolleksjonen også innovativ fargedesign med moderne fargeblokking, lag-på-lag og spennende mønstre.

Dolce & Gabbana briller er utrykket om en spesiell livsstil

D&G legger stor vekt på håndverk av høy kvalitet, førsteklasses passform og kvalitetsmaterialer som metall og plast i kreative kombinasjoner. Hvert brillepar er gjennomtenkt ned til minste detalj og har derfor en unik stil. Du kan prøve dem på i vårt virtuelle prøverom hjemme i din egen stue. Du får dem levert trygt hjem i postkassen med sporing på pakken. Dersom det skulle være noen spørsmål ang bestillingene, sitter våre kundeservice medarbeidere klare for å hjelpe deg.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo