Et halloween-tilbud som får deg til å grøsse: Spar 20 %¹ koden din: SPOOKYSPEX
vogue
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(177)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 177

Vogue nettbutikk hos Mister Spex

Vogue, det franske ordet for mote, er ikke bare navnet på et verdenskjent motemagasin, men også et merke med livsstil briller fra Luxottica. Luxottica er den desidert største produsenten av briller i verden. Selskapet har hovedkontor i Agordo, nord i Italia. Etter at Luxottica ble grunnlagt i 1961 av den milanesiske gründeren, Leonardo Del Vecchio, ble regionen rundt Agordo snart en nøkkelaktør i den verdensomspennende brilleindustrien. Etter børsnoteringen i 1990 begynte Luxottica å anskaffe amerikanske merkevarer og linseprodusenter, inkludert ikoniske navn som Ray-Ban og Oakley, som begge nå produseres av Luxottica. Dens 50 000 ansatte i 130 land og mer enn 30 millioner solgte briller gjør Luxottica til en ekte juggernaut fra brilleindustrien. Alt dette har betydd betydelig formue for selskapets grunnlegger, som nå er den nest rikeste personen i Italia. Ikke minst takket være Vogue-merket.

Luxoticca driver også en rekke egne brillemerker, som dekker nesten alle sektorer i markedet. Livsstil merket, Vogue, spesialiserer seg på ung, frisk brillemote. Det tilbyr både solbriller og optiske rammer. Den alltid trendy kolleksjonen er spesielt populær blant unge kvinner. Merket er produsert i Italia og solgt gjennom partnerbutikker over hele verden.

Du kan finne både Vogues nåværende solbriller og optiske rammer i Mister Spex nettbutikk. Bruk vårt virtuelle speil- eller fotoprøverom for å hjelpe deg med å velge riktig modell til utseendet ditt. Med hjelp som dette er det enklere enn noen gang å finne en innfatning som passer til ansiktsformen din. Prøv det og oppdag sjarmen til dette unge, populære merket.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo