Superdry
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(178)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 178

Superdry Eyewear hos Mister Spex

Det anerkjente merket Superdry har brakt den britiske brillemoten til verden. Denne livsstil merkevaren har markert seg med unike design som briljant smelter sammen japansk grafikk med vintage Americana. Deres unike retro-look-rammer er preget av en umiskjennelig oppmerksomhet på detaljer som gjør dem umiddelbart gjenkjennelige.

Etter å ha startet med å produsere Street Wear for det britiske markedet, utvidet Superdry raskt line-up til å omfatte et bredt spekter av livsstilsprodukter. I tillegg til klokker, vesker og sko produserer merket nå en vellykket serie med briller og solbriller. Som alltid fokuserer Superdry på å tilby fantastisk valuta for pengene.

Denne kolleksjonen er preget av en spennende blanding av design, farger og stiler. Riktignok, med et så fantastisk utvalg, kan det være tøft å velge. Superdry tilbyr den perfekte rammen for enhver stil og smak. Alle produktene deres bruker materialer av høy kvalitet som samsvarer med førsteklasses utførelse og perfekt passform. I tillegg til acetat og metall, integrerer Superdry også bambus, tre og ekte skinn i det unike, signaturdesignet.

I dag er Superdry kjent og kjent ikke bare i Storbritannia, men over hele kloden. Siden lanseringen i 2003 har merkevaren utvidet til over 100 land.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo