Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Ray-Ban Junior
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Solbriller fra Ray-Ban Junior på Mister Spex Norge

Ray-Ban er designeren bak de ikoniske pilotbrillene, som opprinnelig ble produsert for piloter i det amerikanske flyvåpenet for over 70 år siden. I dag er varemerket Ray-Ban verdensberømt for sine elegante briller i en rekke stiler og modeller og for sitt førsteklasses håndverk.

Kolleksjonen Ray-Ban Junior på Mister Spex består av tidløse klassikere i moderne støpning, blant annet wayfarer, pilotmodellen og clubmaster. Solbrillekolleksjonen Ray-Ban Junior på Mister Spex er designet for dagens unge generasjon og er tidløs, men likevel trendy. Solbriller av god kvalitet ser ikke bare kule ut, de er også viktige for å beskytte øynene mot skadelig UV-stråling. Solbrillene fra Ray-Ban Junior kan med fordel brukes på skolen, på ferie eller til lek og moro. Modellene fås i et fargerikt utvalg av glass og innfatninger, slik at barna selv kan velge et par de liker.

For å hjelpe deg å finne de rette Ray-Ban Junior-solbrillene har Mister Spex et prøveverktøy i 3D. Dermed kan du se hvordan Ray-Ban Junior-solbrillene ser ut på barnets ansikt før du kjøper. Bestillinger som mottas før kl. 14.00, sendes samme dag. Skulle du av en eller annen grunn ønske å returnere dine Ray-Ban Junior-solbriller, tilbyr vi 90-dagers problemfri retur.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.